Vakifbank müfettişlik
-
@hattorihanzo 55.5 istanbul
-
@didi61 hangi il icin arandin kardesim
-
@colinclark55 istanbul hocam
-
@didi61 kardesim hangi numarayi aradigini ogrenebilirmiyim rica etsem
-
@hattorihanzo ist icin 02167242741
-
@didi61 sagolasin kardesim yazmissin yukarda yeni gordm kusura bakma. Aradigin numarayi verme sansin var mi yarin duruma gore bende arayabilirim
-
Arkadaşlar beni de aramislar cepten ama uyuyodum acamadim. Sonra ev telefonundan arayip aileme bilgi vermişler acil bize dönsün diye. Uyattilar aradim ayin 3üne randevu veriyolardi. Ben de 3ünde musait degilim baska bi tarih ayarlayabilir miyiz diye rica ettim sagolsunlar kirmayip uygun bi tarihe aldilar öngörüşme tarihimi. Demem o ki aranip da açamamiş olanlar mutlaka bi geri donus yapsin o numaraya cok yardimci oluyolar.
-
@colinclark55 üst iletide yazdım rica ederim
-
@didi61 hocam cok tesekkur ederim son sorum ikametim istanbul degil ama o numarayi arasam yine problem olmaz degilmi
-
@hattorihanzo bu numara istanbul için hocam hangi il icinse o il deki insan kaynaklarını aramalısınız onların elinde sadece istanbul icin olanlar vardır
-
@didi61 hocam cok tesekkur ederim umarim gonlunuzce olur
-
diger illlere dönüs olur arkadaşlar iciniz rahat olsun normal.sartlarda 2 ay kadar zamanda uzman yard icin ariyorlardı bir hafta ya diger illerde de ihtiyaca göre aranacaklar mutlaka olcaktır ki aranan arkadaslar da olmus
-
@didi61 hocam yazılanları okuyorum çoğu arkadaşın puanları ortalama 55-65 arası değişmiş benim puanım 47.5 geldi barajı geçemediğim alan dersleri olmuş bu puan seviyesinde sizce herhagi bi birim için (uzman yard. iç kontr. gişe memurluğu vs.) çağırılma veya aranma durumum olur mu işleyiş nasıl ve neye göre oluyor. Kusura bakmayin puanim biraz düşük sorum koyun kasap işi gibi oldu insan merak ediyor yinede
-
Ankara icin aranan var mı? 70 ortalamayla aranmadim hala..
-
Arkadaşlar uzman yardımcılığı maaşları ortalama 4 bin tl'dir.merak edenler için
-
Sehirdisi aricaklarini zannetmiyorum ama hayırlısı, kandiliniz mübarek olsun.
-
Öncelikle hayırlı kandiller dilerim herkese. Gün içerisinde Ankara içi aranan olursa haber verebilir mi lütfen , ona göre akıbetimizi tayin edelim. Teşekkürler
-
@derih, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
Arkadaşlar uzman yardımcılığı maaşları ortalama 4 bin tl'dir.merak edenler için
Böyle bi sey yok. Bu rakami boşuna beklersiniz.
-
Arkadaşlar gün içinde izmir için aranan olursa yazabilir mi
-
Arkadaşlar daha önce hiç böyle yapılmış mı uzman yardımcılığı mülakatı bilgisi olan var mı?