Vakifbank müfettişlik
-
telefonda şebeke problemi var benim ben arasam numarasını alıp söylerler mi __?
-
@tysbyno-hi arkadasım kendisi aranmayınca dayanamayıp kendisi aradı ve bilgi verdiler. Deneyin şansınızı yarın
-
İstanbul ikametgahı dışında aranan yok mu hiç adresi İstanbul yapmayanlar dışında kimler arandı
-
@maglzz Hocam aynı şekilde benim de İngilizce 15 geri kalanların hepsi 26-30 arası
-
@füreya numarası olan varsa özelden atabilir
-
@bonus ben arandım hocam adana için
-
70 ankara ikamegah ile beklemedeyiz. Bakalım hayırlısı olsun
-
beni de aradılar ilk basta acmadım sonra kendim aradım mülakat tarihimi söylediler 216 lı numaradan arandiysanız dönüs yapabilirsiniz bilgi veriyorlar
-
istanbul dışından aranan arkadaşlar size de ön mülakat iki asamalı mülakat dediler mi yoksa sadece istanbul icin mi böyle bir sey yapıyorlar istanbul dısından aranan varsa bilgi verirseniz sevinirim arkadaslar
-
Beni aramadilar arayacaklarini da zannetmiyorum acaba ben mi arasam dun aradilar acamadik diye denesem mi sansimi acaba
-
@mrzcn size de iki aşamalı mülakat dediler mi hocam
-
@hattorihanzo ellerinde liste var ben aradm adımı soyadımı sordu biraz baktı sonra mulakat tarihimi söyledi listeler belli hocam
-
Uzmanlık teklifi aldım ama henüz mail almadım arkadas bence alan kısmında basarılı olanlara uzmanlık teklifi yapıyolar
-
@mrzcn kardeşim ne önemi var ikamethagın hepimiz insanız sonuçta
-
@didi61 Mülakat tarihiniz hangi gün hocam?
-
@regista 3 nisan
-
İzmir için aranan arkadaşlar oldu mu
-
@didi61 evet hocam
-
@didi61 hocam puaniniz kac acaba benim pek ihtimalim yok diye sakasina soyledimde ihtimaller dahilinde yarin ararim
-
@didi61 size iki aşamanın nasıl olduğunu söylediler mi peki.yani 3 saatlik bi uygulama olucak dediler bana sadece.Acaba grup mülakatı mı olcak