TBMM Yasama Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
-
TBMM Yasama Uzman Yardımcılığı güncel maaşı ne kadardır ? Bakanlıklarla kıyaslamak istiyorum . Bana net maaş miktarını yazarsanız sevinirim arkadaşlar. Herkese kolay gelsin.
-
@engin62 bi alım olur mu sizce
-
Ek gösterge meselesini konuşmuşuz. Buraya yerleşen arkadaşlar bizi aydınlatırsa çok seviniriz.
-
@antimülakat büyük ihtimalle 3600 ek gösterge verilir.
-
Maaş bilgisi vericek olan kimse yok mu ? Borç istemicem merak etmeyin :)))
-
@engin62 diğer merkez uzmanlıkları gibidir yani 5.400 uzman yardımcısı maaşı ve 3600 ek gösterge olur.
-
@evandro, içinde söyledi: TBMM Yasama Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
@engin62 diğer merkez uzmanlıkları gibidir yani 5.400 uzman yardımcısı maaşı ve 3600 ek gösterge olur.
Cevabınız için teşekkür ettim. Söz konusu TBMM olunca aslında daha çok maaş alırlar diye düşünmüştüm.
-
@engin62 belki bir döner sermaye olabilir. O kadar çok kazanan oldu forumda yer alan. Hiç birinden ses yok bu konularda. İİBF kaderi biraz böyle.
-
@engin62 hocam eskiden kurumlar personelinin niteliğine ve yaptırdığı işe göre farklı ödemeler yapabiliyordu. Malum khk eski 666 şimdi kanun oldu hiç bir ek ödemeye müsade vermiyor. Yani bir kurumda belki görev tanımı bile olmayan uzman ile diğer kurumda tüm işi yapan uzman birebir aynı parayı alıyor.
-
@evandro ben 6 bini biraz geciyor diye biliyorum yeni giren bir yasama uzmn yrdmsı soylemıstı yasama uzmn yardımcıcı bırısı tabı daha net bilgi verir ama benim bilgim yasama uzman yardımcısı ve stenograf yarmıcı 3.600 ek gösterge ve 6 bin alıyor dıye bılıyorım meclısın bır 500 600 lıra fazlası var denildi bana duyumum bu yonde
-
Saolsunlar kazanan arkadaşlarda hic bilgilendirme yapmiyorlar. Işsizken gecirdikleri sureci unutuyor herhalde insan ise başladiginda.
-
Bildiginiz uzman yardımcısı maaşı arkadaşlar. 666 sayılı KHK dan sonraki ilk alımi geçen yil yaptılar onlar da standart uzman yardımcisı maaşı ile başladılar. 2012 öncesi girenler fazla ücret alıyormus.
Alım konusunda maalesef olumlu tahminim yok. Keza geçen yıl 77 kışılık alımı bilr tam doldurmadilar ayrıca Başbakanlık uzmanlarınin bir kısmı da buraya geçti. Bir de meclis Kampüsü yeterli değilmiş. Son alımlar ve Başbakanlık uzmanları + eski bakanların komisyon başkanları olmaları ve onlara oda vb. Ihtiyaci derken yer konusu biraz sıkıntı olmuş. Belki yeni bına yapılır. O konuda güncel bir duyumum yok.
Velhasılı kelam bu kurumun yakın zamanda ilana çıkması maalesef çok zor.
-
@monser, içinde söyledi: TBMM Yasama Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
Bildiginiz uzman yardımcısı maaşı arkadaşlar. 666 sayılı KHK dan sonraki ilk alımi geçen yil yaptılar onlar da standart uzman yardımcisı maaşı ile başladılar. 2012 öncesi girenler fazla ücret alıyormus.
Alım konusunda maalesef olumlu tahminim yok. Keza geçen yıl 77 kışılık alımı bilr tam doldurmadilar ayrıca Başbakanlık uzmanlarınin bir kısmı da buraya geçti. Bir de meclis Kampüsü yeterli değilmiş. Son alımlar ve Başbakanlık uzmanları + eski bakanların komisyon başkanları olmaları ve onlara oda vb. Ihtiyaci derken yer konusu biraz sıkıntı olmuş. Belki yeni bına yapılır. O konuda güncel bir duyumum yok.
Velhasılı kelam bu kurumun yakın zamanda ilana çıkması maalesef çok zor.
Cevapladiginiz icin cok tesekkurler.