TBMM Yasama Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
-
@aliveli sag olun yanitiniz icin. Haklisiniz
-
Arkadaşlar mülakat tarihlerinin açıklandığı duyuruda sayılan kimliklerden en az ikisi diyor bu yazım yanlışı mı yoksa gerçekten böyle bir durum var mı?
-
@xxsalcaxx hem meclis içine girerken hem de mülakat sırasında kimlik gerekiyor. Bir mülakatımda kapıda ehliyetimi bırakmıştım mülakatta da kimlik kontrolü yapmışlardı.
-
Mülakatlarda başarılar...
-
Arkadaşlar nasıl geçti ilk gün
-
Giren arkadaşlar gözlemlerini paylaşırsa seviniriz.
-
Forumda mülakata kalan/giren kimse yok sanırım. Sorular felan değil de mülakatın nasıl geçtiğini bilsek güzel olur. Kaç dakika sürüyor, kaç soru soruluyor vs.vs
-
@monser bunu ben de merak ediyorum
-
@monser ben cuma günü giriyorum, ancak p.tesi girecek arkadaşlara yardımcı olabilirim. Keşke yardımcı olabilseydim sizlere de.
-
arkadaşlar dün girdim öncelikle mülakat binasını bulmak biraz zor ama görevlilere mülakata geldiğinizi söyleyince yardımcı oluyorlar. Yanınızda 2 tane kimlik , ehliyet, pasaport olsun birini girişte vereceksiniz, birini de mülakata girmeden alıp kontrol edecekler. Komisyon 5 kişi kendinizi tanıtıyorsunuz sonra sorular başlıyor ortalama 10-15 dk sürüyor. Başarılar herkese.
-
@kaziratu Sorular alanınız hakkında mı geldi yoksa yönetmelikte yazan her konudan soru geldi?
-
@monser alandan soruyorlar bana anayasadan sordular.
-
@kaziratu Teşekkürler , hakkınızda hayırlısı olsun.
-
MRB HOCAM HUKUKÇUMUSUN MRK ETTİM ALANDAN SORDU DEYİNCE BEN ULUSLARAARASI İLİŞKİLER ÇALIŞIP DURUYORUM KAÇGÜNDÜR ANAYASA VE İÇTÜZÜK OKUYUP GİRİCEM DE:(
-
@kaziratu MRB HOCAM HUKUKÇUMUSUN MRK ETTİM ALANDAN SORDU DEYİNCE BEN ULUSLARAARASI İLİŞKİLER ÇALIŞIP DURUYORUM KAÇGÜNDÜR ANAYASA VE İÇTÜZÜK OKUYUP GİRİCEM DE:(
-
@maliyeci1983 hukukçu değilim ben de girmeden kamu yönetimi uluslararası çalışmıştım boşuna çalışmışım.
-
Merhaba arkadaslar mulakat meclis ana kampusunde mi yoksa ek bina var akayda orada mi adresi tam anlayamadim ?
-
@dikey ana kampuste
-
@yasemin27 teşekkür ederim
-
@kaziratu teşekkürler hocam bilgilendirmeleriniz için. Hakkımızda hayırlısı olsun.