Kamuya 2018 de 110 bin memur alımı yapılacak
-
Arkadaşlar ne düşünüyorsunuz bu durum hakkında yıl başından sonra ilanlar hızlanacak gibi inşallah bizlerin de bu alımlarda yüzü güler
-
Ben cogunun polis hemsire ogretmen oldugunu dusunuyorum maalesef
-
Başbakan Binali Yıldırım, 36 bin sağlık personeli, 20 bin öğretmen, Adalet Bakanlığı’na 15 bin personel, 9 bin 500 diyanet ve diğer kamu personelleri dahil 110 bin personel alınacağını açıkladı.
-
Maliye bakanlığına dair tek kelime edilmediği sürece beni ilgilendirmeyen bir haber. Zaten sayıların hepsi toplandığında 104 bin kişi yapıyor. Geriye kalan 6 binden kaçı bizi ilgilendirir bilmiyorum.
-
Taşerona verilen kadronun tepkisini dindirme gayretleri
-
Bu sayı gayet iyi arkadaşlar bu 110 binin içinde bizi ilgilendiren alımlar illaki olacak diğer kısmında 6000 gibi bir sayı var bu bizi ilgilendiren kısım
-
Bu 110 bin kişiden ne kadar koparabilirsek kar tabi bunun için etkinliklerde varlık göstermemiz şart.Oturduğumuz yerden bize kadro vereceklerini düşünmüyorum.
-
gençlik ve spor bakanlığı 10.900 kadro yazıyor bizi ilgilendirir mi?
-
@tysbyno-hi kyk lar falan alır belki hocam onun içinde besyoculara flnda vardır
-
40 bin sağlıkçı 30 bin polis 20 bin öğretmen 15 bin de adliye personeli. 5 ini de aramızda paylaşırız
-
Arkadaşlar 4 yildir iyi bir alim olmadi. 80 ustu puan alip atanamayan piskolojisi bozuk bir kitle olduk. Elde avuçta hiçbir şey yok. Ve kpss yine geliyor. Gelecek için umudum kalmadi diyecek kadar azaldi. Bu konuda twiter vb. şeyler hariç ne yapabiliriz??? Öğretmenlere verilen kadroyu gördukçe "yazik bize" demekten başka söz bulamiyorum. Bu gurupta saygi değer abilerimiz ve hocalarımız var. Bu konuda somut bir adim için meşale yakmalarını istiyoruz.
-
Acilen etkinlik yapmamız lazım. Konu sıcakken başbakan a gerekli propaganda yı yapabilirsen 5,10 bin maliye Bakanlığı alımı koparabiliriz. Ama konu sıcakken olmalı. Yarın ki etkinlik çok önemli. Keşke sponsor olsa da tt ye girsek.
-
14 bin kadro adalet bakanlığına ayrılmış arkadaşlar ikm için başvuru yapılır kaldıki klavyesine güvenen zabıt katipliğine, icra katipliğine de başvurabilir.
-
@aliveli hocam hakim savcı da adalet bakanlığı personeli içinde yer alıyor. O sayının büyük bir kısmı adli yargı hakim ve savcıları diye düşünüyorum.
-
@aliveli Yanlış anlamayın çok doğru bir yere yönlendirmek istiyosunuz. bu adamlar ikm ve katiplikle ilgilenmiyorlar. 3600 kişilik alım var yarın mülakatlar başlayacak. Başlığını açtım ben 1 Allahın kulu yazmıyor. Yukarıda arkadaşın biri "maliye yoksa beni ilgilendirmez" diyecek kadar gözleri kör olmuş vaziyette.
-
@akkygsz, içinde söyledi: Kamuya 2018 de 110 bin memur alımı yapılacak
@aliveli hocam hakim savcı da adalet bakanlığı personeli içinde yer alıyor. O sayının büyük bir kısmı adli yargı hakim ve savcıları diye düşünüyorum.
Hocam büyük çoğunluk hakim savcı olamaz. Hakim savcı sayısı toplasan 20 bin falandır. Son süreçte Adalet Bakanlığından oldukça fazla ihraç edilen oldu. Alsalar alsalar bu yıl 5 bin hakim savcı alırlar. Çünkü son zamanlarda çok sık alım yapıldı. 15 binlik alımın çoğusunu İKM oluşturacaktır. En çok o kesimden ihraçlar oldu.
-
@walrass06 6000 lik kesimin bizi ilgilendirdigine emin misin ? Resmen bizimle egleniyorlar.hala bunlara oy veren bir kesim var .Kim bunlari destekliyorsa bin belalarini bulsunlar.
-
@çöl-aslani bu konuda bir şeyler yapılması gerekir hocam size katılıyorum geçenyiĺ bir sürü etkinlik yaptık gazeteye ilan felan verdik öyle ilan geldi bu yıl ise somut olarak bir şeyler yapmanın artık vakti geldiğini düşünüyorum olmadı yine mektup yazarız gazeteye ilan veririz yoksa bir böyle ses cikarmadikca bize kadro hayel gibi bisey kalıyor
-
Arkadaşlar artık bisey yapalım sessizce oturmayalım ben elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum etkinliklere katılıyorum twitirda birilerini etiketliyorum falan filan biz ses cikarmadikca kimse bizi duymaz en basitinden mubasirleri örnek vereyim bilenler bilir adamlar 1 aya yakın neredeyse hergun twitirda gundem oldular ve sonunda istediklerini aldılar biz neden duyuramayakam istersek bizde duyurabiliriz sesimizi ayın 25 twitirda etkinlik var lütfen katılım gösterin
-
Gördüğüm kadarıyla İibf yine havasını almış. Bıktım artık yeter ya