TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Salı Günü ( Şampiyonlar Ligi Maçları, Yapılacaklar, Hava Durumu, Anlamı, Tatil, İş, Dizileri vs ) Hakkında Konuşalım

KPSS B
    12
    58
    9966
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Agor
      Agor Son düzenleyen:

Ankara'da soğuyan havadan korunma yöntemleri geliştirerek görevimin başına geçtim. Havaların birden bu kadar soğuması oldukça rahatsız edici. Kışı severim ama birden gelince beden buna alışamıyor. Soğuktan korunma yöntemleri önerisi olan var mı?

Her şey hak ettiğiniz gibi olsun...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı -1
      • P
        Phoenix Son düzenleyen:

Bugün 8 buçuk da basketbol antremani var o saate kadar bomba gibiyim ondan sonra tekrar yazıp ölü gibi olduğumu bildirecegim teşekkür ederim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • sabırsız
          sabırsız Son düzenleyen:

Kuaföre gittim saçımı kestirdim değişiklik iyidir candır dedim 🙂 güneş varsa hava da güzeldir 🙂 mutlu günler diliyorum.

Ne haliniz varsa gülün 😊

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • ?
            Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Geçen salı günü gibi bu salı da bol ödev yapmalı, bol koşuşturmacalı, sonra trafiğe takılmalı bir gündü. Belki ilerleyen saatlerde güzelleştirmek adına bir film izlemeli de olabilir tabi, henüz gün bitmedi. 😄

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • P
              Phoenix @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@-Deficit- hocam ödev dediniz unuttuğum tüm sorumluluklarım aklıma geldi 😕

? H 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • ?
                Eski Kullanıcı @Phoenix Son düzenleyen:

@Phoenix hocam zaten nadiren unutabildiğimiz sorumlulukları hatırlattığıma üzüldüm sahiden şimdi😕

• Destan
                  Destan Son düzenleyen:

Gençlerin basketbol antremanını izlemek oldukça keyifli oluyor. Eğer kardeşiniz, yeğeniniz veya tanıdığınız gençlerin uğraştığı bir spor branşı varsa antremanlarını izlemeye gitmelisiniz :).

Allah fukarayı sevindirmek isterse önce eşeğini yitirtir, sonra buldurur.

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                  • H
                    Hayatım Sınav @Destan Son düzenleyen:

@Destan yarın kardeşimin basketbol maçı var 🙂 aman allahım trübün için nasıl bir organizasyon var anlatamam :girl_tone1:

• Destan
                      Destan Son düzenleyen:

Salı her hafta dediğim gibi sanırım en araya kaynayan gün. Salı günü böyle haftanın hayalet günü gibi. O zaman o hayalet ruha uygun bir şarkı paylaşalım. İyi salılar efendim.
                      https://www.youtube.com/watch?v=5dK3lgFG4Rw

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • H
                        Hayatım Sınav @Phoenix Son düzenleyen: Hayatım Sınav

@Phoenix Dean dendiğinde bunu da unutmamak gerek. https://youtu.be/hgMQlG4PVCU

• Antimülakat
                          Antimülakat Son düzenleyen:

Salı günü bence pazartesiden daha büyük yorgunluk hissettiren bir gündür. Hafta sonunu dinlenmiş, gezmiş veya eğlenmiş olarak geçirirsin. Bu nedenle, Pazartesi günü işine bu havayla dönersin, büyük bir çöküntü yaşamazsın, pazartesi sendromu bence yanlış bir tabir, olsa olsa Salı sendromu vardır. İnsan Salı günü sendroma girer. Hafta sonu uykunu aldığından Pazartesi erken uyanmak seni çok sarsmaz, ancak Salı günü de erken uyanınca yataktan kalkmakta zorlanırsın. Bu nedenle, Pazartesi değil, Salı sendromu vardır.

• P
                            Phoenix @Hayatım Sınav Son düzenleyen:

@hayatım-sınav Bu iki sahnede aynı bölüme ait öyle değil mi ? O zamanlar keyifle izletiyordu kendini şimdi ise zar zor geçiyor bölümler.

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • H
                              Hayatım Sınav @Phoenix Son düzenleyen:

@Phoenix Yanlış hatırlamıyorsam farklı bölümlerden ama izleyeli çok uzun zaman oldu. 8. sezonda bıraktım maalesef ben 1 günde 1 sezon bitirince uzun süredir bakasım gelmiyor.

• P
                                Phoenix @Hayatım Sınav Son düzenleyen: Phoenix

@hayatım-sınav 4. sezon 6. bölüm bu akşam tekrar izleyeceğim. İki sahnede aynı bölümde bu arada. Bölümün adı da Yellow Fever imiş.

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • H
                                  Hayatım Sınav @Phoenix Son düzenleyen:

@Phoenix Yanlış hatırlıyorum o halde, iyi seyirler dilerim :girl_tone1:

• P
                                    Phoenix @Hayatım Sınav Son düzenleyen:

@hayatım-sınav size de öneririm biraz gulumsemek ruhu dinlendirir.

• sabırsız
                                      sabırsız Son düzenleyen:

@Destan yoktun bugün hangi gündü bilemedim 🙂

Ne haliniz varsa gülün 😊

Destan 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • Destan
                                        Destan @sabırsız Son düzenleyen:

@sabırsız Özür dilerim efendim dün biraz dolu bir gündü ondan buralara uğrayamadım 🙂 . Salı gününün kökenini yazmadan geçmeyelim gün geçmiş olsa da.
                                        Salı günü bugün kullanılan anlamının kökenini Arapça üçüncü gün anlamına gelen Sellase'den almaktadır. Eski Türkçede de bu güne üçünç denmektedir.
                                        İngilizce diline ise Cermen Gök Tanrısı Tiwaz'ın günü (Tuesday) olarak girmiştir. Gök Tanrı bize de pek yabancı değil, en iyi biz biliriz 🙂 .
                                        Geçmiş salı gününüz umarım güzel geçmiştir 🙂 .

• Destan
                                          Destan Son düzenleyen:

Bir de Beşiktaşlı kardeşlerim adına oldukça üzgünüm 😞 .

• aliveli
                                            aliveli Yasaklı Son düzenleyen:

Hakem pislikti ama sadece bu değil , takımda kötüydü , devrearası forvet almazsak işimiz yaş

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 2 / 3
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti