Salı Günü ( Şampiyonlar Ligi Maçları, Yapılacaklar, Hava Durumu, Anlamı, Tatil, İş, Dizileri vs ) Hakkında Konuşalım
-
Ankara'da soğuyan havadan korunma yöntemleri geliştirerek görevimin başına geçtim. Havaların birden bu kadar soğuması oldukça rahatsız edici. Kışı severim ama birden gelince beden buna alışamıyor. Soğuktan korunma yöntemleri önerisi olan var mı?
-
Bugün 8 buçuk da basketbol antremani var o saate kadar bomba gibiyim ondan sonra tekrar yazıp ölü gibi olduğumu bildirecegim teşekkür ederim
-
Kuaföre gittim saçımı kestirdim değişiklik iyidir candır dedim güneş varsa hava da güzeldir mutlu günler diliyorum.
-
Geçen salı günü gibi bu salı da bol ödev yapmalı, bol koşuşturmacalı, sonra trafiğe takılmalı bir gündü. Belki ilerleyen saatlerde güzelleştirmek adına bir film izlemeli de olabilir tabi, henüz gün bitmedi.
-
@-Deficit- hocam ödev dediniz unuttuğum tüm sorumluluklarım aklıma geldi
-
@Phoenix hocam zaten nadiren unutabildiğimiz sorumlulukları hatırlattığıma üzüldüm sahiden şimdi
-
Gençlerin basketbol antremanını izlemek oldukça keyifli oluyor. Eğer kardeşiniz, yeğeniniz veya tanıdığınız gençlerin uğraştığı bir spor branşı varsa antremanlarını izlemeye gitmelisiniz :).
-
@Destan yarın kardeşimin basketbol maçı var aman allahım trübün için nasıl bir organizasyon var anlatamam :girl_tone1:
-
Salı her hafta dediğim gibi sanırım en araya kaynayan gün. Salı günü böyle haftanın hayalet günü gibi. O zaman o hayalet ruha uygun bir şarkı paylaşalım. İyi salılar efendim.
https://www.youtube.com/watch?v=5dK3lgFG4Rw -
@Phoenix Dean dendiğinde bunu da unutmamak gerek. https://youtu.be/hgMQlG4PVCU
-
Salı günü bence pazartesiden daha büyük yorgunluk hissettiren bir gündür. Hafta sonunu dinlenmiş, gezmiş veya eğlenmiş olarak geçirirsin. Bu nedenle, Pazartesi günü işine bu havayla dönersin, büyük bir çöküntü yaşamazsın, pazartesi sendromu bence yanlış bir tabir, olsa olsa Salı sendromu vardır. İnsan Salı günü sendroma girer. Hafta sonu uykunu aldığından Pazartesi erken uyanmak seni çok sarsmaz, ancak Salı günü de erken uyanınca yataktan kalkmakta zorlanırsın. Bu nedenle, Pazartesi değil, Salı sendromu vardır.
-
@hayatım-sınav Bu iki sahnede aynı bölüme ait öyle değil mi ? O zamanlar keyifle izletiyordu kendini şimdi ise zar zor geçiyor bölümler.
-
@Phoenix Yanlış hatırlamıyorsam farklı bölümlerden ama izleyeli çok uzun zaman oldu. 8. sezonda bıraktım maalesef ben 1 günde 1 sezon bitirince uzun süredir bakasım gelmiyor.
-
@hayatım-sınav 4. sezon 6. bölüm bu akşam tekrar izleyeceğim. İki sahnede aynı bölümde bu arada. Bölümün adı da Yellow Fever imiş.
-
@Phoenix Yanlış hatırlıyorum o halde, iyi seyirler dilerim :girl_tone1:
-
@hayatım-sınav size de öneririm biraz gulumsemek ruhu dinlendirir.
-
@Destan yoktun bugün hangi gündü bilemedim
-
@sabırsız Özür dilerim efendim dün biraz dolu bir gündü ondan buralara uğrayamadım . Salı gününün kökenini yazmadan geçmeyelim gün geçmiş olsa da.
Salı günü bugün kullanılan anlamının kökenini Arapça üçüncü gün anlamına gelen Sellase'den almaktadır. Eski Türkçede de bu güne üçünç denmektedir.
İngilizce diline ise Cermen Gök Tanrısı Tiwaz'ın günü (Tuesday) olarak girmiştir. Gök Tanrı bize de pek yabancı değil, en iyi biz biliriz .
Geçmiş salı gününüz umarım güzel geçmiştir . -
Bir de Beşiktaşlı kardeşlerim adına oldukça üzgünüm .
-
Hakem pislikti ama sadece bu değil , takımda kötüydü , devrearası forvet almazsak işimiz yaş