Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
-
@mimiko hocam nezaman bitermiş
-
@ozit O kadarda saf yoktur aramızda herhalde yani inşallah.
-
@jamiryo valla acıklama tarihini insan kaynaklarından öğrenmeye calışanlar var sonucta; bilemiyorum girmeye calıştıgımız site atatürk üniversitesinin sitesi. Dolayısıyla sonucları Atatürk Üniversitesi yayınlayacak. Hayır anlamıyorum, sizlerin üniversitede ara sınav ve dönem sonu notlarınızı sisteme bakkal,kasap falan mı giriyordu?
-
@ozit aldigim bilgilere gore bizim sonuclar gokturk 1 uydusuyla gonderilmis yorungeye girmesi gerekiyormus
-
Banka sanırım kontrol ederken eleme yapıyor:) yoksa niye kontrol eder ki
-
Ali Dükkanı Batırdı, Kapattı.
Zeynep İşi Tamamlar.
Fatma Teyze'nin böreği bitti.
Emre Bey Projeyi Bitirdi.
Ahmetler, Tatilden döndü.
Aslı-Kerem Boşandı.
Mertcan Öldü.
Alican'ın okulu Terk Etti.Halk isterse Sınavı açıklar. Halkbank.
-
insan için calistiginin karsiligindan baskasi yoktur degerli arkadaslar. Adil bir degerlendirme olsun ki gerisi teferruattir.
-
@ali_onal bu haftaya yetiştrmeye çalışıorlarmış telefonlara cvp vermekten çalışmaya fırsat bulabirlerseymişş
-
@ozit arkadasım sistem atatürk üniversitesinin sitesi olbilir ama kurumsal şirketlerde personel dairesi başkanlığı onaylamadan ve kurumsal prosedürler tamamlanmadan ilan edilmez haa dersen ki adil mi onu tartışmıyorum ama okuyon kurum ben okudum yayınlıyorum diycek bi merci değil aöf o sadece aracı
-
@mimiko telefonlara bakan kişilerle sınav görevlileri aynı kişilerse yazık o kuruma. hepimiz aramızda bütçe oluşturalım da kuruma ek istihdam saglayalım
-
@mimiko halkbankası onayladıktan sonra yayınlanması 2 dakika sürmüyorki. Sonucta atatürk üniversitesinde de bir süreç var. Dolayısıyla açıklanma tarihini insan kaynaklarının vermesi imkansız.
-
Bu hafta içi açıklanır inşallah. Beklemek zor..
-
GeImeyecek bir gideni, oImayacak bir nedeni bekIediniz mi?
BekIemek güzeIdir ama doğru durakta.
İnsanın zamanı varsa, her şeyin geImesini bekIemeye mecburdur. Her şeyi varsa eğer; zamanın geçmesini bekIemeye mahkumdur.
BekIenen geç geIiyor; geIdiği zaman da insan başka yerde oIuyor.
Ne zormuş meğer bekIemek, HALKBANK bundan habersizken.
BekIe dedi gitti; Ben bekIemedim, o da geImedi. ÖIüm gibi bir şey oIdu ama kimse öImedi.
-
Halk istiyor halkbank yapmıyor hani ne oldu...
-
Ne sınavmış arkadaş bi açıklayamadılar ya
-
Artikkk utanmasam kufur etcem. Bu nedir yaaa nedir Allah askina. sabir taşim kirildi!!! milletin " eeee naptin sinavi eeee aciklanmadimi " sorularindan da bıkkınlik geldi Sanki Turkiyenin ab ye girme sureci degerlendiriliyor.Hic bir mazeret kabul etmiyorum.aciklayamayacagin sinavi yapma kardesim.ister özel olsun ister devlet olsun pratik ol ya. kacnci yuzyildayiz.genclerin umutlarini sömürmede birinci geliriz.bitirdiniz bizi.en guzel yillarini mahvettini insanlarin.bilincli dusunemiyorum artik.ne yapayim dayi amca teyze mi bulayim illa bi ise girmek icin.kimse bana bi savunmada bulunmasin.bosverdim artik bakmiycm sonuc falan umrumda degil.!!!!!!!! iyi geceler hala " ya kazanirsam" diye umudunu yitirmeyen gencligimize.
-
@hkn1991 cooook haklisin.Olan bizlere oldu.yurtdisinda okudum ve keskeeeeeeeeeee gelmeseydim.sizi ayakta alkisliyorum
-
Belli ki bu haftada açıklanmayacak. :S
-
Ne zaman açıklamayı düşünüyorlar gerçekten merak ediyrm artkk
-
Arayan oldu mu