Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
-
ha şimdi öğrendin ha yarın sanki pazartesi işe mi çağırcaklar sakin olun arkadaşlar herkes eninde sonunda öğrenicek banka bi yere kaçmıyo bu ne heyecan böyle
-
Bilemiyorum ama dediğiniz olay yeni bişey değil yani umutlanmayın boşuna bugun açıklanır falan diye gerçekten belirsizlik çok zormuş inşallah hepimiz için hayırlısı olur.
-
Bir şey tekrarlanırsa iyiniyet aramam ben bu benim sahsi düşüncem hocam
Artik istikrarlı bir şekilde buraya gelip tarih saat veriyorlar son on gündür
Yani abicim yapma şunu cidden yazıktır son kac saatir on kişi beni aradi açıklanıyormuş bilmem ne
Viral sonucta bu haberler
IK konusuna gelince haftaya açıklamaya çalışacağız dediler bana kesin bisey demedilerHaa şimdi buraya yazanalr diyecej okuma abicim bize inanma falan bence o konuda da onlar haklilar çünkü istikrarlı bir sekilde boş çıkan bir şeye inanmam benim aptaligim
-
200'den fazla yere başvuru yapıtım sadece 5-10 yerden cevap aldım onlar da olumsuz cevap deli gibi ingilizce biliyorum deli gibi programlama biliyorum halkbankasının da olmicandan o kadar çok eminim ki bi işe giremicemden hiç bu kadar emin olmamıştım tübitakta bile biraz umudum vardı buna rağmen sonuçları neden bekliyorum bilmiyorum artık karadenizin yaylalarında bi tarım işi bulup hayatıma çiftçi olarak devam edicem
-
bu kadar çaba BAŞARISIZ yazısını görmek için
-
@anonim_işsiz bende karadenizliyim öyle bi girişimin olursa bende gelirim
-
1-)https://siinav.ataaof.edu.tr/halkbank/ (böyle bir adres yok)
bunda "sinav" yerine "siinav" yaz böyle bir adres
olmadığı için şu hatayı verir;Bu siteye ulaşılamıyor
siinav.ataaof.edu.tr bağlanmayı reddetti.
Aşağıdakileri deneyin:
Bağlantınızı kontrol etme
Proxy'yi ve güvenlik duvarını kontrol etme2-)https://sinav.ataaof.edu.tr/halkbank/
bunda ise yukarıdaki verilen adressler oluşturulmuş
ama içerik hazırlanıyordur .Yani halkbank dizini oluşturulmuştur
vereceği hata;403 - Forbidden: Access is denied.
You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied.3-)https://sinav.ataaof.edu.tr/deneme/(adres var ama dizin yok)
bunda "halkbank" dizinini kaldırıp "deneme" yazdım
O adressde böyle bir dizin olmadığı için
vereceği hata;404 - File or directory not found.
The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.NOT: Kimse burada ego amaçlı yazmıyor. Sadece o kadar zaman beklemenin stresini yaşıyor
münkün olduğunca sakin olmak lazım. Önceki yazımda farkı anlatmaya çalıştım ama bazıları
yanlış anlamış. Kesin bir tarih vermedim. Şimdi ayrıntılı yazdım. Yani önceden 1. durumda
idi şimdi 2.duruma geçti. Farkı anlayan ne zaman açıklanacağını tahmin eder. -
DİZİN OLUŞTURULMUŞ AMA SINAV SONUÇLARINI NE ZAMAN GİRERLER ALLAH BİLİR ŞANSIMIZ BOL OLSUN
-
@2577 hocam eyvallah ama ben anlamadım ne zaman acıklanır
-
@2577 hocam teşekkür ederiz açıklamalar için. Arkadaşlar sınav sonuçlarını yayınlamak için bir çalışma başlatılmış bugün belki yarın, yani işin aslı kısa bir süre içinde açıklanması gerek
-
dizin oluşturulduğuna göre sonuçlar yakındır 1 ay falan sürmez bu cumaya kadar gelir muhtemelen, hayırlısı
-
Yahu benim kafam mı basmıyor sizin dediklerinizi o 404 hep çıkıyordu bende diyorum sadece bugün değil yani yeni şeyler mi oluyor noluyor heycanlanayım mı
-
@bgm daha önce dizin oluşmamıştı yani öyle bir sayfa yoktu şimdi /halkbank dizini oluşturulmuş muhtemelen yakın bi zamanda sonuçlar açıklanacak tabi bu hemen açıklanacağı anlamına gelmez. Ayrıca bu uyarıyı bazen tarayıcının çerezleri dolduğu zaman da verebiliyor muhtemelen sizinki öyle bir uyarıydı.
-
@tortilla arkadaşım çok teşekkür ediyorum şimdi daha net oldu .
-
Bendede sertifika bulunamadi diyo onceden web sayfasi yok diyodu sonuclar yuklenince duzelir heralde
-
Sonuçlar açıklandı: https://sinav.ataaof.edu.tr/halkbank/
-
Ben şifremiunuttuma tıklıorum şifrem gelmiyorrrr deliricemmm
-
@mimiko telefonundaki sms kısmında mesajı silmedi isen sifre oradadır.
-
@mimiko hocam dün biraz çalışma yaptık forumda ondan kaynaklı sıkıntı yaşıyoruz , gün içerisinde çözülecek hocam
-
Ben 55 almışım Istanbul taban puan 52 ama mülakata hak kazanamadım nasıl oluyor anlamadım