Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
-
@MG bugün gecti artık hatta yarından bile umudum yok benim bir aydır açıkladıkları bu kadar şimdi sıfırdan tekrar sıralama fln çok zor
-
50 puan icin kac dogru gerekiyor ki arkadaslar ? Ben de sonuclara bakamadim
-
Bu ileti silindi! -
artik sinirimden agliyorum.Nefret ediyorum sinav sistemimizden! sacmaliga bak ya resmen Turkiyenin yarisi ogrendi yarisi hala ögrenecek.SABİİRRR !!
-
-
Sabırlık falan durum değil bu yani site çöktü de mi biz böyle bekliyoruz? Hiç sanmıyorum arkadaşlar eğer zerre kadar hakkaniyet varsa yeniden taban puan sıralaması ve illere göre mülakata çağırılacak kişiler düzenlendiği için site kapalı (benim kanaatim) çünkü adam parisi tercih etmiş bitlis çıkmış böyle birşey yok birkaç hakkaniyet sahibi insan kazansa bile biryerleri tercih etmediği yere mülakata çağırıldığı için İK ya bunu bildirdiyse sil baştan yeniden liste hazırlanıyodur başka bir durumu mantığım kaldırmıyor.
-
Ben saat 10.30 sularinda baktim ve ogrendim. 53.75 gibi bi puan almisim. Gaziantep yazmıştım o da 55 ile kapatmis hak kazanamadim. Ama anladigim kadariyla 55 ustu bile alsam mulakata giremeyecegim cunku alan kisminda sorularin yarisindan daha az dogrum var.
-
35 günde açıklanan sonuçlar için hatalar olduğu söylenerek sonuç öğrenme sistemi kapatılıyor. Peki soruyorum yarın açıklanacak olan "düzeltilmiş sonuçlar" 1 günde aciklanmis olacak 35 günde yapılamayan 1 günde yapıldığında sonuçlar güvenilir mi oldu diyeceğiz Neresinden tutsak elimizde kalıyor. İçimizi rahatlatacak bir açıklama bekliyoruz artik.
-
@Ekonomist123 yarın açıklanacağını da nerden çıkardın ki? Bence en erken cumaya kadar sarkacak (bende öğrenemedim sonucumu Allah kahretsin bu arada dostum).
-
@Cevdet-Soydan arayanlara bugüne yetirstiremediklerini söylemişler belki bizi gecistirdiler bilmiyorum ister yarına ister 4 gün sonra farkeder mi nasil güveneceğiz bu kadar basitti madem biz niye 1 ay bekledik? Sonuçta çok büyük soru işaretleri kaldı sinavla ilgili aklımızda. Senin de dediğin gibi insanların elinde sorgulayabilecegi sınav sonuclari bile yok böyle bir olay var mı?
-
1 ayda sınavları açıklanmadı bugünde saçma bir durumla karşı karşıyayız. Birçok kişi sınav sonucunu göremedi ve en azından bankanın duyurular kısmında bir açıklama yapması gerekir. Çok mu zor yani şu sebepten ötürü böyle oldu, sonuçlar şu zaman açılanacak demek...
-
Kisacasi kimsenin umrunda degiliz
-
@Ekonomist123 dostum bak ince detaylar her zaman sorun neyse anında ortaya çıkartır.
1- Neden kendi sitenin duyurular yayınladığın taban puanlar kısmını apar topar kaldırırsın (rezil oldular emin ol)2 - eminim sınava 40000 kişi başvurduysa sonucuna bakanı 10000 15000 i geçmez. Yayınlıyorsun sonuç eyvallah, sonra birden apar topar kaldırıyorsun (muz cumhuriyetinde olsa bile kaldırılacak bir durum değil)
3- Hadi sıralamalarda yanlış yaptın, lan dingil doğru mu yanlışı mı puanımı gösteripte sitenin duyurular kısmına "teknik bir arızadan dolayı mülakata hak kazandığınız yer gösterilememektedir, sorun giderilince mülakata çağırılan adaylar listesi açıklanacaktır demek bu kadar zor bir şey mi de ben acaba hangi dersten ne yaptım ki diye düşünmekten verem olayım?
Ellerine yüzlerine bulaştırdılar, inşallah sıvama kısımını da bu kadar abartmazlar... Allah hakkın tecellisini hakenlerin üstüne yağdırsın vesselam insanın dolmaması elde değil...
-
Halk ister Halkbank yapar HALKBANKKK
Halk sınavın açıklanmasını istiyor ama yapmıyor HALKBANK
-
Arkadaşlar şu panik haline bence son verin kimseye faydası yok. 1 aylık işi 1 günde yapmayacaklar, tercih işlemleri ilgili bir hata olduğu aşikar. Bu işlemleri bir program ile yapıyorlardır diye tahmin ediyorum ve yazılımsal bir sorun var demektir. Gerekli çalışmalar başlatılmıştır üniversite tarafından. Bir daha sorun yaşanmaması adına defalarca kontrol edeceklerini düşünüyorum. Çok gecikmeden sonuçlar yeniden yayınlanır, tahminim yarın sabah sonuçlar açıklanmış olur, en geç de cuma akşamı diye tahmin ediyorum. Halkbankası duyurularında halen sınav açıklanmıştır haberini kaldırmamışken öyle uzun bir süre bekletemezler.
-
@Cevdet-Soydan Daha sınav açıklama aşamasında olanları görünce mülakat aşamasındakileri düşünmek istemiyorum. Biz iyiniyetli düşünmeye calistıkca gözümüze sokuyorlar artik dönen dolapları.
-
@Marshallgil onuda hatayla unutmuşlardır belki
-
@Marshallgil Olabilir yinede büyük sorumsuzluk.İşa alırken en ufak birşeyden nem kapıyor bütün kurumlar , ama kendilerine bakıyorum , şu yaptıkları ve yaşattıklarını bir çalışan bir müşteriye yapsa kovulur .Bence baanka kendi kendini kovmalı ve kapısına kilidi vurmalı. Açıkçası 1.sınıf bir ülkede yaşıyor olsak bu saatten sonra mülakata çagırsa bile gitmemek lazım ama maalesef çogunlugu açlık sınırında yaşayan 2.sınıf , muhtac sınıfı cogunlukta , sistemin köleleştirmeyi başardıgı geri kalmış bir ülkede yaşıyoruz.Bu yüzdendir ki bu şekilde konuşmama ragmen bende eşşek gibi mülakata hak kazandıysam gidecem..Yani yine diyorum 1. sınıf bir ülkede , alternatifi olan , başka iş bulabilecegine gençlerin güveni olan bir ülkede kimse kimseyi bu kadar bekletemezdi.Zaten coktan vazgeçmiş millet işine gücüne bakmış bankada beceriksizliginden dolayı personel istihdam edememiştyi..Gelin görün ki açız ...
-
@mimiko sanmıyorum:) aynı duyurudan taban puanları kaldırmayı tercih ettiler. Şahsen suçlayacak bir makam arıyorsanız sınavı yapan kurum suçludur bence. Böyle alımlarda kurum ile üniversite bir protokol imzalar ve yazılı sınav kısmını üniversite üstlenir.
-
@Marshallgil sonuç olarak sınav sonuçları kısa bir süreliğine de olsa açıklandığı için kaldıramıyorlar onu siteden dostum, elinde olsa emin ol oda kaldırılırdı. Bu rezilliğin savunulacak pek bir yanı yok, bu kepazelik sadece yani.