Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
-
Artık bu saatten sonra aciklanmaz bence
-
sonuçlar bugün açıklanır mı acaba?
-
@totti sanmam mesai saati bitti aceleye getirmezler yine sorun olmasin diye
-
aranızda il seçiminde 2. tercih olup olmadığını hatrlayan var mı? tek il tercih etmedik mi? o kadar zaman geçti ki bunu bile unutmuşum
-
Sınav sonuçlarının geç açıklanması ve sistemin sıkıntılı olması sınavı girenleri mağdur ediyor.
Burada dikkat edilmesi gereken bir noktada sınav sorularının ve cevaplarının açıklanmaması.Hangi sebeple açıklanmıyor soruların unutturulması ve kişinin hatırlamadığı için açıkladığınız cevapları kabul etmesi mi ?
Diğer husus 40 bin kişinin girdiği sınavın bu kadar geç açıklanmasının irdelenmesi ve acaba belirli kişilere ayrılacalık mı tanınıyor.
Bir banka olarak sınava giren öğrencilerin aydınlatılması bizim hakkımızdır.
Lütfen gereğini yapın !! -
@neolduneolmadı 2. Tercih yoktu
-
@siinemlacin teşekkür ederim demek ki seçilen illerle ilgili hatalar var..
-
sınav sonucuna bakan arkadaşlar sadece puanlar mı yazıyor yoksa doğru sayısı yanlış sayıları vs. detay varmı?
-
@jamiryo tüm detaylar var
-
Biz niye bakamıyoruz sonucumuza
-
İl tercihi bölümünde üstte uzm. yard. tercihi, altta kontrolörlük tercihi vardı.
Ben onu varsayılan olarak sıralanıyor sandım, kontrolörlüğü yukarı taşıyabiliyor muyduk? Yani uzmanlık olursa kontrolörlükte değerlendirmeye alınmıyorum sanırım. -
arkadaşlar sonuçlar açıklanmış girip bakabilen var mı site ye girilmiyor
-
2.tercih vardı uzman yardımcılığı veya kontrolörlük bt uzmanı diye 2 ayrı şehir sekmesi vardı. Sadece birinden sınava girenler tek tercih yapıyordu diye hatırlıyorum.
-
Barajı kafalarına göre aşağı çekip aradakileri mağdur edeceklerine keşke 60 ve 70 aralığındakı tercihine yerlesemeyen adaylara 2.bir il tercihi hakkı olsaydı bu şekilde 52 alan mülakata hak kazanıp 65 alan sırf ankara İzmir tercih etti diye hak kazanmama gibi adaletsiz bir durum olmazdı.
-
uzman yardımcılığı ve iibf hukuk vs. fakültelerinden mezun olanlar için iç kontrölörlük yadımcılığı vardı. ikisi için başvuruda bulunanlar her biri için 1 il seçiyordu. yani 2 il tercih ettiler
-
Bugünde umutlar tükendi Gece fln sistem normale dönmez herhlde dimi hiç beklemiyğm
-
arkadaşlar sınav sonuçlarını görebilen varsa paylaşsın zaten giremiyoruz biz de beklemek bi dert oldu öğrenememek de sıkıntı
-
@Ekonomist123 şiiiittt ses etme herşey planlı
-
@Frkn-Cn Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi içinde söyledi:
arkadaşlar sınav sonuçlarını görebilen varsa paylaşsın zaten giremiyoruz biz de beklemek bi dert oldu öğrenememek de sıkıntı
ben sabah öğrendim yazdım sonuçlarımı
-
Sabahtan beri sistemin düzelmesini bekliyoruz. Günümün çöp olduğuna mı yanayım yoksa hala bir şey öğrenemediğime mi yanayım. Allah hepimize sabır versin arkadaşlar zira 1 aydır sabırdan çatlama noktasına getirdiler.