Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
-
Sınav sonuçlarına itiraz yollarını öğrenen oldu mu? Nerden ve nasıl itiraz edebiliriz?
-
arkadaşlar ben hala giremiyorum sisteme
-
@vedat gkgy 41 ve alandan 70 yaptım ama ingilizce 15:( kısmet değilmiş gelir uzmanlığı sınavı bekleyeceğim artık
-
Bu ileti silindi! -
arkadaşlar acil yardım eder misiniz?
İstanbul uzman yardımcılığı taban puanı 52,5042 ancak benim puanım 55,4211 olmasına rağmen ve uzman yardımcılığı istediğim halde
mülakata girmeye hak kazanamadınız diyor?
-
@Caner34 ing 30 dogrun var mı
-
Başbakan Binali Yıldırım, devlet olarak 2017'de muazzam bir tasarruf yılı olacak. alım beklemeyin daha. http://www.memurlar.net/haber/630749/
-
64 aldım ama ingilizce 26 doğru olduğu için giremedim.
-
@forumders Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi içinde söyledi:
@Caner34 ing 30 dogrun var mı
ingilizce 43 doğru 17 yanlış dostum
Ne yapabilirim bu konuda?
-
@Caner34 Alandan %50 başarı şartı da vardı
-
@kbrakadr Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi içinde söyledi:
@Caner34 Alandan %50 başarı şartı da vardı
yok artık diyelim ki birisi tüm soruları full yapsa ingilizceden 29 doğru yapsa giremiyor mu?
Böyle saçmalık görmedim ben
-
@Caner34 İlan metninde yazıyordu bu. Alandan, GK-GY'den ve ingilizceden %50 başarı şartı sağlanmalıdır diye
-
Uzman Yardımcısı pozisyonu için İstanbul, Edirne, Ordu, Şanlıurfa, Batman illerine puanım yetiyor. Ama, il tercihini sınava başvuru esnasında aldıklarından şu anda hiçbir anlam ifade etmiyor. Bu illerde çalışmak için 52 puan ve üstü alanlar mülakata girecek.
Hayırlısı Olsun.
-
Sınava kaç kişi girmiş, bilen var mı?
-
Bu ileti silindi! -
Forumda konuyla ilgili sınav sonucunu paylaşan arkadaşlarla kendi sınav sonucumu kıyaslandığımda ismini vermek istemediğim bir arkadaştan 11 soru fazla yaptım ama nedense o benden yüksek almış. Bu nasıl iş anlamadım ?
-
162 dogru. 67.. Puan. Yaktin bizi ankara
-
@SinanSBF12
Alanın ağırlığı %50, diğer ikisinin 25-25 değil mi? Muhtemelen sizin daha başarılı olduğunuz kısım dil veya gy-gk? -
91gkgy 71alan
-
149 doğrum var, ing 35 doğru. Ankaralıyım ama Ankara topuna hiç girmedim. Küçük şehir yazdım, mülakata kaldım.