Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
-
herkes biyerleri aramış, herkes farklı cevap almış. ya da kimse aramadı sallıyorlar kafalarına göre çözemedim
-
@meryüs yalnız değilsin
-
Arayan soran yok mu ne olcak bu işin sonu
-
Yav sadece bahane uyduruyolar yapacakları basit bi işlem belliki kimse uğraşmıyor yada arka planda hesap yapıyorlar
-
@abucicici Kardeş teknik dediği oluşturdukları web sitesine gelen yoğun istekler adamların IIS(Internet servislerini) kastırıyor.Ya server'ları çöktü(bunun çözümü max 30dk) yada yeni bi arayüz oluşturuyorlar.Yapmaları gereken işlem sadece kopyala yapıştır olayına benzer bi işlem yapacaklar.
-
40000 kişinin ne yoğunlu acaba ya kpss yds ales vs çökmüyor arkadaş, bizim üniversitede sınav sistemi çökerdi 2 saate geri gelirdi
-
@hasret Büyük bir ihtimalle sanal server kullanıyorlar.Bu gibi sonuç açıklamalarında gerçek server kurulmaz.Sanal server'a 2 gb ram ve tek çekirdek verdilerse anlık gelen 2000 istek bile sistemi yorar.(Bu arada kulllandıkları işlemci hızının yüksek olduğunu varsayıyom)
-
Arkadaşlar 25 dk müzik dinledikten sonra sonunda ulaştım okula bana dedikleri sayfada güncelleme yapılıyor bugün 5 ten sonra erişim sağlayacaktır dedi biri böyle yazmış face de gördüm. valla ben sistem neyin anlamam türkçesi 1 gün boyunca çözülemeyecek sistem sorunu yoktur olamaz
-
@jamiryo çökme falan yok dostum mahallede ki internetci teyfik abiye desem bile çökme olsa taş çatlasın 1 saate çözerdi bunu. Sorun şu tercihi olmadığı halde başka yere yerleştirilen kişiler olmuş buda sıralamaya etki etmiş bariz belli onu düzeltmeye çalışıyolar, kanaatimce en erken cuma mesai saati bitimine biter o işte anca.
-
@Cevdet-Soydan Kesinlikle
-
@hasret google amcaya "load balancing nasıl yapılır" yazarsan sen 1-2 saatte sorunu çözersin. @Cevdet-Soydan'ın dediği gibi sorun başka
-
ben de onu diyorum ama arayanlara ısrarla bugün halledilecek demişler günah bu ya. psikolojimiz bozuldu arkadaş nezakete bi açıklama yayınlar hatalar düzeltilecek şu tarihte açıklanacak sonuçlar diye vallahi takdir ederim kötü niyetli yorumlamam
-
@hasret rezil olduğunu kabul etmemekten daha kötü olan şey; rezilliğinde ısrarla taviz vermeden devam etmek olsa gerek başka bi açıklama bulamıyorum.
-
bunların yatacak yerleri yok Allah ıslah etsin
-
Bunlar bu isi yapamayacaklar anlasilan bari biz gidip ayarlayalim maksimum 2 saat surer o da taş çatlasa
-
@Cevdet-Soydan ince ayar çekiyorlar yani...
-
@Saitmert yok kardeşim torpil manasında demedim ; yanlış yere gitmesin. Sadece becerisizliklerini bastırmaya çalışıyorlar yanlız bunu nasıl yapacaklar çok merak ediyorum sonuçta istanbul harici her başvurulan yere kaydırılan adam oranın çanını yükseltir eğer yüksek puana sahipse. Bu bir yandan haksızlık, biryandan da kişi çağırılmışsa baştan onun için kazanılmış hak. Gerçekten nasıl bi çözüm bulacaklarını çok merak ediyorum.
-
yine biri yazmış üniversiteyi aramış gün içi kesin çözülecekmiş. kızı kandırmışlardır kesin inanasım yok hiç
-
@hasret bana kalırsa en erken cuma mesai saati bitimi sadece benim şahsi kanaatim başka hiçbir fikrim yok. Bu yapılan yanlış sonucu 33 günde açıklayan bi kueum için 1 gün içinde de düzelrilebilecek birşey değil, şayet ki yaptılar gene yalap şalap üstün körü yapılmış olur oda.
-
Bu ileti silindi!