Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
-
2012 deki listede diyarbakır iç kontrolör yardımcılığı mülakatına tek kişi çağrılmış.... dikkatimi çekti....acaba o kişiden başka tercih eden olmadığı için mi tek kişi çağrıldı...yani doğu illeri için yok denecek kadar az mı tercih yapılıyor????
-
@vedat şartlar pek sağlayan çıkmıyor hocam oralarda.
-
birde şunu anlamıyorum bir iletişim numarası vardı sınavla ilgili aradım...maaşı sordum maaşı falan söyeleyemeyiz dediler...buda anlamsız geldi ......
-
@ncbb şartları pek sağlayan çıkmıyor değil kardeşim 3.üniversiteyi okuyorum kendi adıma konuşuyorum çevremdekilere girmiyorum bile ama adam kayırma bambaşka bi boyutta var gerisini sen düşün D.bakır'ı bilemem ama Ş.urfa için öyle Allah hakka yardım etsin!!!
-
Hocam sadece d.bakır değil bazı illerde de var gerek uzmanlık gerek kontrolur ya 1 ya 2 kisi mulakata kaliyir sebepten olabilir 60 üstü alan tek kişi var bikaç sınavda dahi oldu bu durum a grubu için
-
@turan sınavda adam kayırma falan mı oluyor onu mu anlamalıyım burdan ? ingilizceyi geçebilecek aday sayısı 41.000 kişide 3.000 değildir. neyin kafası bu.
-
il bazın da en başarılı olan öğrencileri ilk tercih ettikleri yerlere zaten konduruyorlar doğu illeri de boş kalmaz hele şu Ohal durumunda .
-
@Ayşe-Canbakan o pdf en son ocak/2013 te değiştirilmiş.
-
ne zaman açıklanacağı konusunda bilgi sahibi olan var mı.....sıkmaya başladı artık....
-
Adamlar bir de "Üniversitemiz bir sınavı daha başarıyla gerçekleştirdi." diye haber yapmışlar sitelerinde. Ula klasik sınav olsa 1 aya açıklanır,bunlar ne yapıyo böyle.
-
@jamiryo arkadasim universitelik bir durum yok degerlendirme yapildi, sonucun su an Halk bank ik onunde.
-
ÇARŞAMBA.
-
@İdari_Katip Kesin çarsamba mı ?
-
YARIN AÇIKLANIYOR MU SONUÇLAR KESİN...İDARİ KATİP SANA KESİN Mİ DİYE SORULDUĞUNDA KESİN DEMİŞTİN...O MESAJIN SİLİNMİŞ...???
-
UZMAN YARDIMCILIĞI SINAVI HER YIL OLUYORMU TEKRAR NE ZAMAN OLUR ACABA
-
@serencan enaz 2.5 senesi var
-
SORULAR KOLAYMIYDI KPSS GENEL YETENEK GENEL KÜLTÜR SINAVINDAN 60 ALAN GEÇERMİYDİ BU SINAVI
-
@serencan Genel Yetenek soruları kolaydı ama genel kültür soruları daha seçiciydi. İngilizcenize ve alan bilginize güveniyorsanız neden olmasın geçebilirsiniz tabi.
-
sınavlar açıklandı mı biligisi olan varmı bugün 30 kasım 25 gün geçti .
-
http://sinav.ataaof.edu.tr/halkbank linkinden takip edebilirsin arkadaşım bugün açıklanacak diyorlar @Frkn-Cn