TİKA Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
-
@genclerbirlikli daha önce 2016 KPSS öncesi bir alım yapmıştı. Ne, nasıl bilemiyorum tabi.
-
Keşke yazılı sınav yapılsaymış zaten az kişi alınıyor
-
@odtüsbky Dış ticaret uzmanlığında 80 yds şartı ile kamu yönetimi taban puanı 80 olmuştu. Kamu yönetimi mezunu adaylar 80 yds'si olan pek kimse yok sanırım. Lakin 2 kişi olunca sanırım yine 88-89 bandında olabilir gibi...
-
@aslan-reyiz yds' den b çokmuş bence de , başvuramayacağım ben de
-
@odtüsbky ab uzmanlığı listesindekilere ulaşıp sormak lazım, gireceklermi diye.
-
Mülakat listesi açıklanmış. Hayırlı olsun.
http://www.tika.gov.tr/tr/duyuru/Mülakata Çağrılacak Uzman Yardımcısı Aday Listesi ve Mülakat Takvimi-41078 -
Listeye şöyle bir göz attım, iktisat listesinde halihazırda kurumda sözleşmeli uzman çalışan bir kişi var. Bir insan neden sözleşmeli uzmanlıktan, uzman yardıcımlığına geçmeye çabalar ki? Üstelik bu Tika'daki ilk uzman yardımcılığı mülakatı da değil arkadaşın...
-
@titoizm Türk insanı ve bitmek bilmeyen kadro sevdası. Müthiş tez konusu olur bence :))
-
Siyaset bilimi ve kamu yönetimi 84 ile kapatmış benim puan 86..
Alacağın olsun 74 yds bir 80 olaydı dış ticaret ve tika sınavını görmüş olurduk
Girecek arkadaşlara başarılar. Ben çok daha yüksek kapatır sanıyordum epey şaşırdım
-
Uluslararası ilişkilerde en düşük 95,4293 puanla kapatmış. Bu nedir arkadaş 100,0000 ile başvuran var
-
https://www.tercihiniyap.net/haber/tika-uzman-yardimciligi-mulakat-sinavi-puanlari-aciklandi .
Söz uçar yazı kalır dedik Mülakata katılacak arkadaşlarımıza hayırlı olsun.
-
@sayıştay 92,40 ile kapatmış yanlışın olmamış
-
Bu kadar yüksek puanla kapatmasının nedeni maaş farkı mı acaba yoksa çok önemli bir kurum olmasından dolayı mı 657 ye tabi değil mi maaşlar.Normal bildiğimiz 657 ye alım değil mi bu ilan.
-
@efrasiyab maaş konusu bu başlığın ilk sayfalarında bahsedildi sanırım diğer merkez uzmanlıklardan farklıymış. Kadro önemli bir kadro mu tam bilemiyorum.
-
Maaşlarının ne gibi bir farkı var ki ?
-
@aliveli, içinde söyledi: TİKA Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
bahsedildi sanırım diğer merkez uzmanlıklardan farklıymış. Kadro önemli bir kadro mu tam bilemiyorum.
göremedim tam olarak nerede acaba mevzuatta 3 ayda bir ikramiye yazmış ama onlar kaldırılmamış mıydı acaba ?
-
Bu ilan 657 ilanı. Şu an merkez uzman yardımcısı ne alıyorsa buraya yeni girecekler de onu alacak. Çalışacağınız daire başkanlığına göre 2 yıl içinde 6 ay ya da daha uzun süreli yurtdışı görevlendirmeniz olabilir. Yurtdışı harcırahları dolar bazındadır, (koordinatör yardımcısı için ek maaş veriliyor mu ondan emin değilim) ve ayrıca Ankara'daki maaşın da %60ını almaya devam edersiniz. İkramiye vb. bu kadroda yer almaz dolayısıyla. Maaşı yüksek ama bence manevi tatmin maaştan da öte.
-
Bu arada kurum deneyimli eleman sıkıntısı çekiyor. Proje üretmek, A'dan Z'ye onu takip etmek zor iş. Habire Sözleşmeli Uzman almalarının sebebi bu. Ben yakın zamanda Yurtdışı Türkler Akrabalıklarda nasıl mevzuat değişip İngilizce dışında diğer dillerden KPSSsiz alım yapılıyorsa buraya da o tarz bir format geleceğini düşünüyorum.
-
@efrasiyab bu kurumun bir istisnaya tabi olduğunu hatırlıyorum. Pazartesi tekrar bakıp yazabilirim.
-
bir arkadaşımdan adaylara kendilerini tanıtan , 1 dkk'yı geçmeyen bir video çekmelerini ve bunu flashbelleğe atıp mülakata gelirken yanlarında getirmelerinin istendiğini duydum.enteresan geldi bana.sizce gerçeklik payı olabilir mi?var mı forumdan buraya girecek olan?