Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
ARKADAŞLAR AKŞAM 9 da TWİTTERDA ETKİNLİK VAR DGUY GUY VE VDK SINAVI İÇİN KATILIMLARINIZI BEKLİYIRUZ BİRLİK OLURSAK BAŞARAMIYACAĞIMIZ ŞEY YOK BUGÜN BUNUN İÇİN BİRLİK OLALIM SES GETİRELİM DAHA SONRA DİĞER SIKINTILAR İÇİNDE BİRLİK OLURUZ VE İSTEDİĞİMİZİ ALIRIZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER #DUYDGUYaçıklansın
-
Sevgili arkadaşlar; bu hafta içinde perteme ulaşan birileri olursa şu bahsedilen listeyi sorsun tam olarak öğrenmeye çalışalım birbirimizi bilgilendirelim
-
Whatsapp grubunda paylaşılan yeni bir duyum var mı arkadaşlar
-
@latortuerouge yanlış anlaşılmadıysa sorusturması bitenler bakanlık onayına gönderilmiş. Netice sms veya arama yoluyla bildirilecekmiş tabi sonra tebligat gönderilir galiba.
-
@er-tuğrul sağolun paylaşım için. Özelden bi whatsapp linki atabilir misiniz ?
-
@latortuerouge link yok ki gelişme olursa yazarım inşaallah
-
Arıyorum hala ulaşamıyorum ulaşabilen varmı? Bu hafta?
-
@hmz1453 Durum aynı şu an. Soruşturması bitenler bakan onayı bekliyormuş. Beklemeye devam.
-
Kendisine haber verilenler mi varmış? Memurlar. net te öyle bi duyum dolaşıyor
-
@hmz1453 Haber verilen derken, çağrılan mi varmış ?
-
Gecen hafta açıklanmadı Perteme ulaşabilen var mı son durum nedir bilgisi olan arkadaş varsa yazabilir mi?
-
@hmz1453 memurlar nette hangi konuda okudum sürekli takip ediyorum hem orayı hem burayı öyle birşey görmedim ben milleti yanlış yönlendirmeyin lütfen varsa linki yazın buraya bizde okuyalım neymiş ne değilmiş
-
Listelerin bir hafta on güne kadar açıklanacağını söyleyen arkadaşlar var mı başka haber iki hafta oldu. WhatsApp grubunda neler oluyor yeni bilgi vs var mıdır?
-
@statistician06 bakan yurt disindan gelince bitenleri onaylatabilirmis ama cok az kaldigi icin digerlerini de bitenler bekleyebilirmis bakanin insiyatifinde arayip soran arkadas boyle yazmisti vtsb. Bakan pazartesi gelecekmis aksilik olmazsa
-
Arkadaşlar Perteme ulaşamıyorum ulaşabilen varmı ulasabilen varsa bilgi verebilir mi güvenlik soruşturmasi daha ne kadar surecekmis alımlar ne zaman olacak bilen lütfen cevap verebilir mi
-
Bı gelişme olursa burayada yazarsanız çok sevinirim arkadaşlar
-
kesinlikle buradan takipteyiz bir gelişme olursa bizede haber verirseniz çok sevinirim
-
Bir gelişme olursa paylaşırız tabiki...
-
Güvenlik soruşturması olumsuz olanlar ya da sağlıktan geçemeyenlerin yerine yedeklerin çağrıldığını biliyoruz ama kurumun sadece ihtiyacı olduğu için yedeklerden çağrılıp çağrılmayacağı hakkkında bir şeyler duydunuz mu arkadaşlar?
-
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda Msb'ye ulaşabilen var mı? Onay bekleyen liste var denmişti en son, bir gelişme var mı acaba? Daha önce de ekim kasım gibi demişti kurumun kendisi. Bu soruşturmalar daha ne kadar sürer ki