Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
Güvenlik soruşturması olumsuz olanlar ya da sağlıktan geçemeyenlerin yerine yedeklerin çağrıldığını biliyoruz ama kurumun sadece ihtiyacı olduğu için yedeklerden çağrılıp çağrılmayacağı hakkkında bir şeyler duydunuz mu arkadaşlar?
-
Arkadaslar cuma gunu perteme gittik tebligati elden almak icin. Carsamba yazilar cikar dediler. Eger aksilik olmazsa carsamba gunu arkadaslar perteme giderek elden tebligatini alabilir.
-
Arkadaşlar msb misafir hanesinde ev bulana kadar kalmaya izin verirler mi acaba bu konuda bilgisi olan var mı
-
@olcaysancaktar cuma gunu bir arkadas bakanliga gitmisti sabah biz gonderdik tebligatlari demislerdi ona size de carsamba mi cikar dediler
-
@olcaysancaktar Bazı arkadaşlara verildi bile tebligatlar denmişti. Neye inanacağımızı şaşırdık
-
Valla bunlarin yaptigi hic bir ise guven olmaz. Bize carsamba gunu dediler. Vermediler. Yaptiklari her sey isguzarlik bekleyelim gorelim ne olacak.
-
Msü ye atanan arkadaşlar (ankara için) kara harp okulunu aradım bir çok şubesi var dedi atamaniz nerde onu bilemem dedi. Aylar oldu daha nerde calisacagimizi bile bilmiyoruz.
-
@comeng galiba 2-3 ay musade ediyorlarmis ama sadece duyum..
-
@comeng hocam sadece 2-3 ay musade ediyorlarmis sanirim
-
@er-tuğrul anladım hiç bilmediğimiz bir yerde zor olacak desenize tesekkür ederim
-
Arkadaşlar tebligatım geldi posta yoluyla. Telefonla da aradılar 15 gün içinde başlıycam. Ankara msü
-
Ben de biraz önce aldım tebligatımı. Ankarada yaşıyorum ama aynı şekilde 15 günlük süre verilmiş. Ama belgede onay tarihi 1 ekim yazıyor, belgenin tarihi 5 ekim ve elime 9 ekimde ulaştı. Bu 15 günlük sürede hangisi dikkate alınıyordur ki
-
@endmuh15 bence 5 ekim sürenin baslangic tarihi ama bence
-
@er-tuğrul ben de öyle tahmin ediyorum ama riske atmayıp kurumu arayım diyorum, net bilgiye ulaşırsam yazarım buraya da.
-
@endmuh15 aramaniz en dogrusu sanki
-
@endmuh15 bende çankayada ikamet ediyorum hocam bana tebligat gelmedi. siz daha önce arandınız mı acaba adres teyidi için. birde postacı kutuya mı attı acaba yoksa elden mi teslim ediyorlar
-
@statistician06 cuma günü aramıştım ben, tebligatların gönderileceğini söylemişlerdi ama önden ararlar mı bilmiyorum dedi konuştuğum memur. Postacı direk kapıya getiriyor imza atıyorsunuz zaten belgeyi alırken.
-
@statistician06 pardon siz benim aranıp aranmadığı mı sormuşsunuz. Ben kendim cuma günü aradım bilgi almak için, onun dışında kurum tarafından aranmadım
-
Biraz once pertemi aradım güvenlik işlemleriniz halen devam etmekte dendi bu durum da olan varmı
-
@tugaykc 1 dk önce de ben konuştum aynı durumdayim