Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@elk elendikmi acaba ondan mı bekletiyorlar yada elenenlere siz elenmiş siniz diyorlarmi ki
-
@elk 10 gün sonra bidaha arayın dedi bide
-
@tugaykc banada aynısını söylediler bitmeyenler var onaylandı bize gelmedi gelecekler var dedi bir hafta sonra tekrar arayın dedi elensek söylerdiler diye düşünüyorum. Parça parça açıklanıyor bitenlerinki aciklaniyor.
-
Eskisehirden olup da veya Ankara dışından olup da soruşturması biten arkadaşlar var mi?
-
@tugaykc merhaba telefonu düşürmeyi nasıl başardınız? sabahtan beri arıyorum sürekli meşgul...
-
@birpınar otomatik arama yaparsaniz düşer ben öyle yapıyorum genelde 20. Yi geçmiyor
-
@tugaykc teşekkürler aklıma gelmemişti, bir de öyle deneyeyim.
-
merhaba arkadaşlar bir whatsapp grubu varmış, ben de katılmak istiyorum link paylaşabilir misiniz davet için
-
Uzman kategorisinin maaşları ne kadar bilen var mı acaba?
-
@sabuncuoglu ileti düzenlenmiştir.
-
@sdaa01 sanırım normal lisans mezunu memur maaşı.
-
Olumsuz tebligat alan arkadaşlar WhatsApp gurubu
-
Selamlar herkesin tebligatı eline ulaştı mı acaba?güvenlik soruşturmanız devam ediyor dedi pertemdeki görevli telefonda.benimle aynı durumda olan var mı acaba?işe başlayanlar olmuş hayırlı olsun onlara da.
-
@13hatice ben de sizinle aynı durumdayım
-
Selam arkadaşlar ben de arıyorum bakan onayı bekleniyor diyo ve çok uzadı. Bu da beni düşündürüyor. Sonuç olumsuz da olsa onaylanması mı gerekiyor acaba
-
Merhaba arkadaşlar bir gelişme var mı bilgisi olan var mı ?
-
Galiba herkes işine başladı, kimse artık yazmadığına göre?
-
Yok bana da bi haber gelmedi.Ama artık hep aynı şeyler
-
Olumsuz tebligat alanların onaylanma tarihi 4 ekim bekleyen arkadaşların başından olumsuz olsaydı şimdiye kadar tebligatları ellerine ulaşırdı ancak bekleyin denilen kısımda ufakta olsa pürüz çıktığından ayrıntılı araştırılıyorlardır yoksa o kadar kişiyi açıklayıp 40-50 kişinin bu kadar bekletilmesi anlamsız şahsen bekleyin denilen arkadaşların bir çoğunu göreve başlamaları için geç olsada çağrılacağı kanısındayım
-
Siz işe başlayanlardan mısınız?