Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
Tez zamanda açıklanması ümidiyle
-
@haticey hocam bende aynı düşüncedeyim, güvenlik soruşturmam 14 Eylül de güvenlik şubesince sonuçlandırılmış ama ekim de onaylanmamış çok ilginç, küçük pürüzlerle karşılaşılan adayların dosyaları komisyonca değerlendiriliyor bence de o yüzden uzadığı kanısındayım, mahkemeye verilip dönme ihtimali yüksek olan adaylar komisyonca olumlu olarak geçiyor.
-
Arkadaşlar olumsuz tebligat alanlar, tebligatin icerisinde neden olumsuz olduğu yazıyor mu? Olumsuz tebligat alan arkadaşlar bilgilendirme yapabilir mi?
-
Soruşturmasi bitmeyen arkadaşlar çok mu?
-
@türk ben varım
-
@türk bekleyenler grubunda 80 kadar kişi vardı 35 civarı olumsuz aldı
-
Onaydan gelmiş arkadaşlar arayıp bilgi alabilirsiniz
-
Aralıkta yeni sivil memur alımı yapılacakmış bir yedek olarak umitlerim tükendi diyebilirim
-
@tugaykc bana pazartesi onaya gönderilecek denmişti gelmişmidir sence benimkide hocam
-
@gkhntr gittiyse gelmiştir hocam bugün gelmiş konuşulan oydu arayanlarada söylemişler onaylandı tebligatiniz gelir hayırlı olsun diye
-
Eyvallah hocam yarın bende arayım sağolasın
-
Arkadaşlar onaylananlar için tebligat gelen oldu mu bir bilgi alan,..
-
Yedekler arasında sevk kağıdı gelen var mı ?
Güvenlik Soruşturması için 6 ay daha beklemek mi gerekiyor, sizce yapılmış mıdır asillerle ?
Güvenlik soruşturmasının sonucunu nasıl öğrenebiliriz? -
@meri güvenlik soruşturması yapılmış oluyor ise başlayan yedekler var asillerden önce başlayan yedek bile var
-
Teşekkür ederim. Peki mail müddeti hakkında ne biliyorsunuz. Kaç gün işe başlamak ev kiralamak için süremiz var.
-
@meri o konu hakkında hiç bilgim yok maalesef
-
@tugaykc teşekkür ederim yine de.
-
Asillerin işlemleri bitmeden yedeklere sıra gelmez diyor pertem üstüne basa basa. Ben de birinci yedegim. İki tane asilim var. İkincisinin soruşturması devam ediyor. Ayrıca bu sene bizim bölümden üç kişi alıyorlar. İki kişilik alimda üçüncü oldum. Bu sene üç kişi alıyorlar. Bu sefer de yaşım tutmuyor. Hayattaki şansım ne diyim. Rabbim bugunumu aratmasin yine de cok şükür.
-
@mh0182 elenen asilin yerine yedek çağrıldı onunda işlemleri bitti tebligat bekliyor şuan
-
@emre23 Emre bey merhaba. Kazandığınız söylemiştiniz bir kaç ay önce. işe alıştınız mı? Ortam nasıl, bilgi verebilir misiniz?