Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@haticey henüz almadım ulaşmadı daha elime
-
@mh0182 haklısınız. Sevk kağıdı gelsin bir inşallah.
-
Az önce bir asılı telefonla arayıp adres teyidi yapmışlar sevk icin
-
@mh0182 sizin evi mi aramislar hocam?
-
@er-tuğrul beni aramadilar Whatsapp grubunda biri söyledi bilmiyorum nereden aradılar ceptir bence
-
Ben zaten yedegim biri yedeklere de sevk gelecek diyor başkası yok gelmeyecek diyor anlamadım gitti
-
@haticey pazartesi
-
Arkadaşlar ben bugün hastaneye giriş yaptırdım .Hastanede SAĞLIK KURUMU diye bir bölüm var ilk olarak sevk kağıdınız ,kimlik ve kimlik fotokobisiyle giriş yaptırıyorsunuz .11 tane branşı gezip imzalatıyorsunuz .TSK yazdığı için ayrıntılı yapıyorlar.Erkenden gidin .Ben bugün 9 da gittim 16.00 da 1 imza eksik bitirebildim .Yarın tekrar gidip heyetin karşısına çıkcam .Raporu yarın alabilirmişim .Hastane bana bir tane fotokobi verip aslını kendileri kuruma göndereceklermiş
-
@mh0182 Kuruma7 mayısta gittiğimde herkesin kağıdı çıkmıştı adreslerini ayarlayıp perşembe kargoya vereceklerini söylemişlerdi.Adresinde eksik olanlar aranmış olabilir.Eğer adreste bulunamazsa evrak kuruma geri gidecekmiş kurum ikincisini gönderecekmiş diye söylediler.
-
@haticey herkes derken yedekler de mi?
-
@mh0182 Ben kağıtları gördüm ama asıl mı yedek mi bilmiyorum ama komutana yedeklerin durumu ne olacak diye sorduğumda asillardan hastane sevk raporunu hastaneye giriş yaptırmayıp süre dolunca kurum yedeğin evine sevk kağıdını göndereceklerini söylediler.Yani sizinki asillerden sonra olur şimdi hemen gelmez diye düşünüyorum
-
@haticey tamam çok sağolun
-
Arkadaşlar sevk kagıdı ile 3 iş gününde giriş yapmamız gerekiyor denıyor ya biz giriş yaptıgımızı bildirecekmıyız yoksa hastane mi bildirecek ?
-
@mrkoktas güzel soru?
-
@mrkoktas hastane bildiriyor
-
Arkadaslar biz ilk basvuru sirasinda iletisim adresini elle mi girdik yoksa tc no yu yazinca gelmis miydi hatirlayan var mi ?
-
@haticey teşekkürker
-
Sevk kagidiniz postaya verilmistir takip no sudur seklinde mesaj alan veya posta yoluyla sevk kagidi gelenler burdan bilgi verirse cok sevinirim.
-
Bilgi edinme numarası hep meşgul belgegecer iletişim adresiyle ilgili bilgi verir mi acaba
-
Arkadaşlar kan ve idrar tahlili ,ultrasyon için aç gitmeniz gerekiyor .EGK ,efor da çekiyorlar .Her gün heyet toplanmıyormuş .Haftada 2 defa toplanıyormuş.Hastaneye göre değişirmi bilmiyorum Bu gün heyete çıktım haftaya çıkacakmış Hastanenin sevk kağıdını göndermesi 10 gün sürermiş .Hastane 1 tanesini kuruma gönderirken aslından 1 tanesini de veriyor isteyen onu elden kendi verebilir