Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@endmuh15 Açıkçası onunla ilgili birşey demediler ama tahmini yazı bugün gelmiştir onlara ki beni aradılar cuma sabah gelin diye, sizde bence hastaneye gidip sağlık kurulunda evrakları düzenleyin geç kalmadan
-
@cemile28 Ben de sağlık raporları gönderim sürecinde aradım kaç kere. Raporu sisteme girdik sıkıntı yok dediler her seferinde. Sonra forumda kadın doğum ile ilgili yazı yazan arkadaşa binaen aradım kurumu öğrendim raporum eksikmiş. Ben teslim etmeye gittiğimde yazıları gönderdik demişlerdi. O zamandan bu zamana daha yeni mi arıyorlar hastaneler. Çok ilginç ya.
-
@kvsr-endmh evet ben de o dönemdeki konuşmalara istinaden aramıştım kurumu, kontrol ederek raporda bir sorun yok demişlerdi. Özellikle yapmam gereken bir şey var mı bu aşamadan sonra diye sorunca da Hayır bundan sonrası soruşturmanın tamamlanmasını bekleyeceksiniz sadece dediler. Kurumun bizzat kendisinden bu bilgiyi aldıktan sonra başka ne yapabilirim ki. Üstelik bi arkadaşım jandarmada başladı ve o da muayene olmamış kadın hastalıklarına. MSB ile jandarma arasında bir kaç ay var sadece. Bir kaç ayda yönetmelik mi değişti yoksa onların rapor formatı mı farklı acaba. Sonuçta her aday takip etmiyor bu forumları, hiç bilgisi olmayan bir kişinin bilgilendirilmediği bir alandan dolayı sorun yaşaması çok kötü. Eksik olduğu bilgisinin direk adaylara da verilmesi gerekmez mi hastaneye yazı göndermenin yanında.
-
@kvsr-endmh bende aradım kadın doğum bölümü eksikmiş ben muayene olmadım dedim kişi ısrarla eksik olsa sistemde gözükür dedi. Bakanlıktan hastaneye yazı ancak gelmiştir. O yüzden uzun sürmüştür.
-
@endmuh15 bugün pertemi sağlık şubeyi aradım ama ulaşamadım yoksa soracaktım bu durumu nasıl böyle birşey olabilir diye. Bir arkadaş bugün ulaşmış oda kadın doğuma muayene olmadığı halde ısrarla sıkıntı yok raporunuzda demişler.
-
@endmuh15 Evet en net bilgi bu şekilde olur kişi açısından ama onlar da yoğunluktan büyük ihtimal ikinci bir iş yapmak istememislerdir. Yazı işleri uzun sürmüş anlaşılan. Yani bakanliktan hastanelere dönüş süreci. Ben raporu tamamlayıp teslim edeli 2 ay olmuş ama yazılar yeni geliyor
-
@cemile28 Evet bu durum çok konuşuldu. Bazı adaylara sıkıntı yok deniyor ısrarla bazı adaylar tekrar raporla uğraşıyor. Buradaki celiskiyi çözemedim ben
-
@kvsr-endmh İnanın ortada hem çelişki var hemde adaylar mağdur oluyor böyle durumda da süreç uzuyor.
-
@cemile28 peki sizce süreç uzamasından öte bu sebeple eleme ihtimali olabilir mi? Ya da çok daha kötüsü çoktan elenmiş olma ihtimali? Yani hastaneye bilgi verilmiştir ama hastane dikkate almayıp adayı aramadıysa bakanlık bizden çıktı gerisi adayın sorumluluğunda mı diyor acaba
Neyse en doğru bilgiyi hastaneyi ve bakanlığı arayarak devamında da bizzat giderek elde edebiliriz sanırım. Bu da cuma gününden önce mümkün değil zaten -
@endmuh15 Neye göre elenicek peki olumsuz rapor yok ortada soruşturmalar tamamlanmadı bile benim fikrim eleme olmaz hatta pertem adayı arayıp bilgilendirme yapar. En iyisi cuma günü geç hastane hem pertemi aramak.
-
@cemile28 Aynen öyle. Olan adaya oluyor arada. Insallah bir sıkıntı çıkmadan atlatırız bu süreci.
-
Merhaba arkadaşlar perteme ulaşamadım bilgisi olan var mı bedelli askerlik için 21 gün gidicem Eylül 15 de, güvenlik soruşturmalarının bitme durumu olupta işe cagirilma durumu olursa kadrom yanar mı yoksa gelince mi başlarım?
-
@elk bence gelince baslarsiniz
-
@kvsr-endmh inşallah hayırlısıyla atlatırız.
-
Günaydın arkadaşlar, kadın doğuma muayene olunması ile ilgili rapor aldığım hastaneyi aradım. Yalnızca askeri personellerin muayene olması gerektiği ile ilgili yazı gitmiş. Askeri personel değilseniz sizi ilgilendirmiyordur dedi ama zaten atlamıyoruz bu konuları sorun olursa ararız sizi dedi. Henüz pertemi aramadım ama hastaneden aldığım bilgi bu yönde. Bu askeri-sivil personel sebebiyle karışıklık çıkıyor olabilir
-
@endmuh15 ben işlemlerimi hallettim yazıyı da gördüm memur adayının yazıyordu yazıda da askeri -sivil ayrımı yoktu yani. Tabi yine de siz bilirsiniz.
-
@cemile28 Insallah dediğiniz gibi kisa zamanda hallolur bu süreç de.
-
@cemile28 Ben hastahaneye gittiğimde eksiklikten dolayı sağlık kurulunun müdürü personeline yanlisliktan dolayı kızdı. Askeri personel gibi prosedür işleyecek, doktorlara ona gore yönlendirin adayları dedi.
-
@kvsr-endmh kesinlikle sağlık kurulu eksik işlem yapıyor . Benim kardeşim astsubaylığı kazandı sağlık raporu işlemlerinde ona listeyi verip gönderdim ki kadın doğumu unutmasınlar diye ️ Sağlık kurulu memurları teşekkür etmiş birde , bilgi işlem birimleri bu konuda biraz sorumsuz olabiliyor.
-
@cemile28 Malesef öyle evet. Olan adaya oluyor böyle işte.