Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
Arkadaşlar eve polis gelecekmiş eğer evde olmazsanız komşulara sizin hakkınızda bilgi alacaklarmış Yani polis geldiğinde evde olmamamız bir sıkıntı yaratmıyormuş .Referansların aranması durumuda ihtiyaç duyulduğunda aranacakmış illa aranacak diye birşey yok dedi.
-
Yedeklerin durumuda asıllarda sevk kağıdını göndermeyen olursa yedekleri arayacaklarmış evlerine sevk kağıdı gönderilip asillerdeki işlemler izlenecekmiş
-
Güvenlik soruşturması başlamamış Hastane sevk kağıtları geldikten sonra başlayacakmış
-
@haticey hocam cok tesekkur ederiz bilgilendirdiginiz icin
-
Teşekkürler
-
@er-tuğrul önemli değil
-
Arkadaşlar hastane sevk kağıdının üstünde TSK memuru yazan yazıyı hastaneye gösterin dediler ücret talep etmesinler diye
-
Haziranin başlarında başlanabilirmiş vay be
-
Maşallah ben de yedegim bekliyorum güzel bir haber alırım diye
-
Arkadaşlar iyi akşamlar. Kaç gündür arıyorum personel dairesini hep meşgul. Ben jandarma sivil memurluk için sağlık raporu almıştım yedek olduğum halde. Acaba o geçerli olur mu Msb için de. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba bu konuda.
-
@kvsr-endmhBen sevk raporunu elden aldım üstüne tarih atıldı tarih atılır atılmaz hastaneye gitme süresi başladı sizin elinizdekinin tarihi geçmiştir.Bence çok acele etmeyin pazartesi elinize geçer
-
Arkadaşlar hastane sevk raporunu kaybettiğiniz takdirde yenisini çıkartamıyorsunuz .Adaylığınız iptal oluyor dikkatli olun .
-
@kvsr-endmh ben de jandarma için aldım. Cuma günü MSB pertem I aradım.
Jandarma için aldığım raporun geçerli olup olmayacağını sordum. Olur dediler -
@haticey sevk raporunu bir başkasına veriyorlar mı acaba bir de tarih atıldıktan sonra toplamda teslim etme süresi ne kadar acaba son olarak da iletişim adresi güvenlik soruşturmasından mı alınıyor yoksa ilk başvuru sırasında netten yazdığımız mı kabul ediliyor acaba mülakata gittiğimizde adres vermedik diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum ondan emin değilim biraz uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim.
-
@mh0182 Bunun için tekrardan sevk raporuna ihtiyaç olur mu ki acaba ?
-
@haticey teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
-
@er-tuğrul personel dairesine girerken girişte biraz soru sorup kazandığıma dair olan belgeye baktılar ondan sonra izin verdiler Sevk kağıdından 2 tane oluyor biri kurumda kalıyor kurumda kalan sevk kağıdına elden aldım deyip imzalattılar 2 kağıdada tarih atıyorlar atıldığı tarihten itibaren süreç başlıyor il dışından olanlar 5 iş gün içinde Ankara da olanlar 3 iş gün içinde hastaneye giriş yaptırmanız gerekiyor
-
@mh0182 siz sevk kağıdınızı hangi gün aldınız
-
@haticey çok teşekkür ederim sağ olun
-
@kvsr-endmh tabii ki sevk raporu bu bekleyin