Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@aybüke91 hocam taksi veya dolmuş ile gidebilirsiniz. Eğer taksiyi seçerseniz tahminen 20 liraya götürür sizi dolmuşu seçerseniz güzergahı hatırladığım kadarıyla biraz yürümeniz lazım ve maalesef bölge çok tekin değil
-
@aybüke91 hocam mamak kavşağı demişsiniz bir an dikimevi gibi düşündüm orası ters olur aşti'de inme şansınız yok mu?
-
@burcuburcu aştide insek lac dakikadan orda oluruz hocam
-
@er-tuğrul aşti de inerseniz ankaray artı dolmuş ile 1 saat ile 1.30 saat arası orada olursunuz veya ankaray artı taksi sizi daha kısa sürede oraya atabilir.
-
@burcuburcu teşekkür ederim bir gün önce gelip kalmazsam öyle yapacağım galiba sağ olun.
-
@burcuburcu aşti de inebilirm kavşak daha yakın olur diye söylediler ama nasıl gidilir bilemedm
-
@burcuburcu hocam ankarayla gidersem hangi durakta inmem gerekiyor kızılay mı dikimevi mi
-
@aybüke91 dolmuşlar dikimevi tarfından geçiyor, biraz erkence gitmeye çalışın.
-
@burcuburcu teşekkür ederim
-
gerçekleştirme uzmanlığı mülakatına gidecek olan varsa ben kurumdaki yoğun işler sebebiyle izin alamadım ve gidemiyorum 1 kişi eksildi
-
Geç kalmayalim diye Kızılay'dan 3 4 kişi anlaşıp taksi ile gitmeye karar verdik. Taksi toplam 25 tl.ye götürüyor gideceklerin aklında olsun.
-
@meri kac soru soruyorlar mulakat ortami nasil hocam
-
Mülakat için öncelikle 8de orda olmanız gerekiyor , geç kalırsanız da problem çıkmaz. Geç gelenler de oldu. Gün bitimine dek mülakati yapmadan gitmezsiniz endise etmeyin.
Ilk once cep telefonunu girişte emanete bırakıyorsunuz. Ardindan mülakata girecekler kantinde sirayla içeri alinmak için bekliyor. Grup grup çağırıliyorsunuz, eksik evraklariniz varsa fotokopi cekitrmeniz ve onaylatmaniz için bir takim islemler yapiyorsunuz. Dosyaniza evraklarinizi poset dosya kullanmadan takin. Akabinde bir asker eşliğinde mülakat yapılacak binaya doğru 20ser 30arli gruplar halinde ileriyorsunuz. Mülakatim 10dk sürdü sürmedi. Bugunku mulakatlarda ogleden sonraya cok az kisi kaldi. Stres yapmayıp kendizini düzgün ifade edin. Tüm gireceklere başarılar dilerim. -
@er-tuğrul Hocam ben kendimi ve eğitim hayatimi yaptıklarımı anlattim çok fazla soru sormadilar. Sanırım kisiye göre muhabbetin akisina göre soracaklari sorular değişiyor. Genel kültür tarih sorusu vs sorulan duymadım. Birkac gun Tarih tekrari yapmistim ama sorulmadi bana. Bugün genellikle Bilgisayar Mühendisleri mülakata girdi. Komisyonda üç kişi oluyor.
-
@meri cok tesekkur ederim puani yuksekten mi girmeye basliyor adaylar
-
Hayır başta karışık aldilar sonra düzen olsun diye listeden isim okundu, yine de tam bir sıra söz konusu değil.
-
Evet bugün gunlerden msbydi ve tam bir sacmalikti. Teknik tek bir soru bile sorulmadi. Okuyunca sasirmayin sorulari yaziyorum.
- 54 farz diye bir sey var mi
- 32 farz nedir
- Hadesten teharet nedir
- Nobel baroa odulunde ilk kadin
- milli savunma sistemi? Atak. Altay vs soyledim
- 571
7.632 nedir - 1.500.000 - 3 kactir?
Bir din kulturu sinavim bu sekilde gecti. Alinirsam din bilgim sayesinde alinmazsam onlarin salakligi
-
@ebruuu resmen din sinavi gibi olmus hocam ben bu hususta kendime guveniyorum ama ilginc geldi
-
@er-tuğrul ilk kez karsi karsiya kaldim. Adam benim bosyere tesetturlu olup olmadigimi bu bilgilerle olctü. Mulakat cok rahat ama guleryuzlulerdi
-
@ebruuu hocam tesettürlü çok var mıydı ben de tesettürlüyüm Jandarma sahil güvenlik akademi için mülakata girmiştim orada bile böyle bir şeyle karşılaşmadım yazdıklarınızı okuyunca çok şaşırdım