Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@glc verdim evet sağolun
-
Süreç hakkında personel dairesiyle görüşen var mı
-
İnşallah çok uzamaz güvenlik soruşturmasi. Herkese hayırlı olsun
-
@aybuke siz asilmişsiniz
-
Sağlık Raporu konusunda msb ile iletişime geçen var mı arkadaşlar? Sevk Belgesi ne zaman gönderilir? Geldiği sırada evde olmazsak başkasına teslim ederler mi acaba
-
Arkadaşlar pazartesi günü personel dairesine gideceğim merak ettikleriniz varsa buraya yazın sizin için sorayım
-
@haticey saglik raporu evrakları iletisim adreslerine gonderilmis mi ogrenebilir misiniz?
-
@haticey yedeklerin durumunu da sorabilir misiniz? Bazen asiller ise başlasa bile yedeklerden cagirabiliyorlar diye bir duyum aldım doğru mu acaba?
-
@er-tuğrul benimki gönderilmedi
-
@dilekyğr evet çok şükür
-
@haticey işe başlama tahmini olarak ne zaman olurmuş sorabilirseniz sevinirim
-
@haticey bir sorabilirseniz iyi olur yola cikmis mi acaba diye?
-
@haticey sağlık raporunu ne zamana kadar göndermemiz gerek acaba sorabilir misiniz.
-
Arkadaşlar personelle görüştüm.Sevk kağıtları hazırlanmış perşembe günü postaya verilecekmiş pazartesi ulaşır dedi .
-
Sevk kağıdını elden almak isteyenler alabilir. Eline sevk kağıdı ulaşınca Ankara muayene olacaklar 3iş gün içinde Ankara dışında olanlar 5 iş gün içinde hastaneye giriş yaptırmaları gerekiyor.Hastane işlemlerinin ne kadar süreceği değişiyormuş.Bazı hstaneler sevk kağıdını kendileri gönderiyormuş eğer göndermezlerse sevk kağıdının üstünde yazan adrese postalamanız gerekiyormuş
-
@haticey, içinde söyledi: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
Arkadaşlar personelle görüştüm.Sevk kağıtları hazırlanmış perşembe günü postaya verilecekmiş pazartesi ulaşır dedi .
Merhaba teşekkür ederiz bilgi için. İşe başlama süresi hakkında bir bilgi paylaşımı oldu mu acaba.
-
@haticey hastaneden hastaneye değişir de onların belirlediği son bir tarih de yok yani öyle?
-
Arkadaşlar eline sevk kağıdı haftaya cuma gününe kadar ulaşmayanlar sağlık şubeyi arayıp sorabilirler sağlık şube dahiliye 2802,2803,2804
Personelle ilgili bilgi almak isteyenler plan şubeyi araması gerekiyormuş dahiliye2353 -
Arkadaşlar güvenlik soruşturması bitmeden işe başlana bilirmiş Haziranın başlarında başlarsınız dediler
-
@haticey çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.