Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
-
P3 nedir ya 48 puandan seçtiği puana ama istediği alana bak.. saçmalıktan başka bir şey değil.
-
@iibfli_keynes hakimlik göz bebeğim ancak hiçbir zaman hiçbir şeyin garantisi yok. Bu yolda önümüze çıkan diğer alternatif ya da şansları da değerlendirmek gerektiği kanaatindeyim.
-
@kizilderili hocam yalnizca bu bölümleri mi hesaba katiyoruz?
-
81,17 ile şansımı deneyeceğim
-
85 e gelmez di mi
-
Ben bimerden yazdım arkadaşlar. Sınav konularını içinde barındıran başka bir puan türü belirlenmesini talep ettim. Belki işe yarar sizde deneyin.
-
@onrtms krdeşim alanı iyi olmayıp p3 ü iyi olan iibf liler yok mu? sana göre mi gelecek bütün ilanlar?
-
@isimsiz Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler, İktisat, İşletme Fakülteleri Mezunları demiş hocam ben genel olarak mezun veren iibf bölümlerini yazdım ortalama olarak bunlara baksanız yeterli
-
@akkygsz merkez uzman kadrolar yıllardır alan puanı ile alım yapar. Bizler de çalışmalarımızı bu yönde yapıp alan ağırlıklı çalıştık. P3 puanın belirlenmesi bu ilan için alışılmış dışı bir durumdur. Kaldı ki sınav konularının %70ni alan konuları oluşturyor..
-
@akkygsz Yaptığı sinavda sadece GYGK sorsa olurdu. Ancak kendi yaptığı sınavın çoğunluğu alandan oluşup Kpss alan puani içermeyen puan türünden alması saçma. 45 alan puan türünden birisini seçmesi gerekir. İlk defa uzman yardımcılığı ilanı görmedik
-
P3le alım yapması sosyoloji ve psikolojiye ayak uydurma çabası.Bu bölümlerden uzman yardımsı alırsan p3le almaya mecbursun. Ha İİBFden bi tane de alan puanı koymak mantıklı olurdu
-
Kurumların bazıları farklı düşünür oldu. Adaylar gy gk dan geçsin, alan sınavını kendim yapıyım düşüncesine girdiler. Açan kurumlar da genelde p48 çağırdı aynı kişiler giriyor hep. P3 ün yanına p48 in dışında bir puan koysa belki bu kadar tepki çekmezdi
-
Alanı iyi olmayıp P3'ü iyi olan İİBF'li kurumun kendi sınavını nasıl geçecekse Komik komik yorumlar. P3 ile ilana mı çıkılır yahu. Neyse kısmet.
-
arkadaşlar haklı olduğunuz kısımlar olabilir ama p3 çağırma merkezi uzmanlıklarda denk gelen bir durum bu sene merkez bakası , kamu gözetim kurumu ( not sadece bu sene değil eski alımlarını da gygk ağırlıklı puan türü ile yaptı ) şimdide bu ve puan türünü ayarlamak kurumun insiyatifinde yani hem gy gk sı iyi hemde alanı iyi olanları almak istiyor çağırdığı puan türünden anladığımız kadarıyla bence isyan etmek çok da mantıklı değil bu benim şahsi fikrim katılıp katılmamak size kalmış. ( p3 ü iyi ondan savunuyor gibi düşünenler olabilir benim ikiside nerdeyse aynı )
-
-
P48 le çağındaydı denecekti ki bu ne ya hep p48 hep ayni kişiler giriyor başka puan yok mu ? P3 gelince de niye alan yok... Her p3 ü yüksek olanın alanı kötü mü oluyor anlamadım, neyse isteyen arkadaşlar başvurularını yapsınlar bakalım ne sonuç çıkacak benim için mühim değil.
-
bir sürü kişi rahatsız degil çünkü p48 istese 90 dan aşağı düşmezdi.gk-gy de zaten 10-15 yıldır gördüğünüz şeyler bı zahmet yapiverin.
-
gene aynı muhabbet senin puanın iyi benim puanım p3 ten iyi bunun sonucunda yarın birgün ibf liler değil mühendislik fen edebiyat fakültesi mezunları da başvurabilir madddesi gelirse hepiniz ağlarsınız bırakın şunları.
-
Her ilanda birbirimize garip gelen puanlar istenebiliyor, bana da iç işleri p23 isteyince garip geliyor mesela ama yapacak bir şey yok. İyi kötü çoğu puan türünden ilan geldi zaten, önemli olan puan türlerinden ziyade bir an önce atamaların sonuçlanması. Bu sayede isterlerse her ilanı p48 den versinler herkese sıra gelebilir.
-
Benim p 48 ile p3 puanı aynı ama p3 sıralaması bu işlerde çok farkediyor bu yüzden 7 ay sonra ikinci ve makul bir sınava hak kazanabileceğim için çok mutluyum. Tabi inşallah gelirse. Bu ülkede Bazı kurumlar ingilizce ile alakalı olmamalarına rağmen yds şartı koyarken bu kadar tepki verilmiyor lütfen müsade edin bizde tek tük sınavlara girebilelim