Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
-
@psikologgg
Cevap geldi derken hocam
Telefonla mı arayıp sordunuz ? -
@max-weber dilekceme cevap yollamislar postayla psikoloji mezunlarına sorduklari sosyoloji sorularina itiraz etmiştim
-
@samet06 evet itirazları cok guzel degerlendirmisler hicbir gerekce göstermeden itiraziniz uygun değildir denmis
-
Bugünkü süreç itirazlarla ilgilimiydi telefondaki kişi sonuçların açıklanabileceğini söyledi de.
-
@poirot bizde anlamadık ne neyle alakalı
-
@psikologgg eğleniorlar galiba bizle:))
-
@poirot sizin bölümünüz nedir? Itiraz etmis miydiniz
-
@psikologgg İİBF .itiraz etmedim
-
Benimde itirazıma mektupla cevap yollamışlar.itirazım kabul görmemiş sosyoloji de 35 psikoloji sorusunun sorulması normalmiş.eh açıklayın bari ya çatladık
-
@sevnev bana da geldi uygun bulunması itiraziniz yazmışlar. Yazacak Bir şey bulamamislar:)
-
Sadece bana cevap yollamadılar sanırım: )
-
@max-weber dilekcemle bimer sikayetimi bir değerlendirip postayla yollamislar. Cimerden cevap gelmedi. Zaten bundan sonrasında yapılabilecek tek şey dava acmakmis:) gerekcesiz cevap verdiklerine göre kendileri de bilmiyor neden böyle soru hazırladılar
-
İtiraz süreci tamamlandı mı?açıklanır mı bu hafta?
-
Acıklasınlar artık ya
-
Bu hafta içi sonuna kadar açıklansın artık.
-
Neden uzatıyorlar ki?
-
@max-weber Neden uzatıyorlar ki?
-
Sanki milyonlarca kişi girdi sınava da 2 ayda açıklayamadılar.Bekleyenler umurlarında mı?
-
5 ay önce ilan açılıyor 3ay sonra sınav yapılıyor 2 ayda yazılı sınavı açıklanmıyor mülakatını ve sonuçlarını siz düşünün artık 1 yıl da ancak sonuçlanacak herhalde
-
@sevnev maalesef öyle görünüyor.