Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
-
İİBF den giren var mı nasıl geçti?yarın girecem de
-
@poirot 2 zarf seçiyorsun hocam. 2 genel kültür yetenek 2 de alan bilgisinden soru çıkıyor. Sorular basit. Mülakatın genelinde kendinle ilgili sorularla karşılaşıyorsun geri kalanında zarflardan çıkan sorular ve bunlarla ilişkili sorular soruluyor. Mülakatın genel havası olumlu kaliteli bir mülakat oldu.
-
@paca08 gky mi ?
-
@sonofanatolia Evet genel kültür genel yetenek de çıkıyor hocam.
-
@paca08 inşallah günümüze dair değildir ya eskilerdense bir yolunu buluruzda neyse hayırlısı olsun
-
@sonofanatolia hocam bide bir ricam olacak kızılaydan nasıl gidiliyor mülakat yerine tarif edebilirmisiniz?
-
@sonofanatolia Gama iş merkezinin orada otobüs durakları var hocam oradan otobüslerle normalde gidiliyor. Ben geç kalmayayım diye taksiye bindim ama mülakat 10 a doğru başladı. Hangi numaralı otobüs gidiyor onu bilmiyorum ama oradan birine sorup öğrenmek lazım.
-
@sonofanatolia keçiören yönüne giden 391 nolu otobüs tam önünde indiriyor
-
Gelmeyen var mıydı hocam bugün@paca08
-
@claark Vardı ama ben ilk sırada girenlerdendim. En son giren arkadaş görüyorsa kaç kişinin gelmediğini söylerse sevinirim.
-
@poirot tamamdir hocam
-
Ortalama kaç dakika sürüyor mülakat ? Basit sorular demişsiniz ama en azından GK sorularından hatırladığiniz varsa yazabilir misiniz ?
-
@paca08 Ortalama kaç dakika sürüyor mülakat ? Basit sorular demişsiniz ama belirsizliği azaltmak adına en azından GK sorularından hatırladığiniz varsa yazabilir misiniz ?
-
@psikolojik Ortama 30 dakika sürüyor mülakat.
-
GENÇLİK VE SPOR UZMAN VE UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV, ATAMA, YETİŞTİRİLME, GÖREV VE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI
HAKKINDA YÖNETMELİK
...
"Yarışma sınavı sonuçları
MADDE 14 – (1) Sınav Komisyonu; yazılı ve sözlü sınav sonucunda alınan notların aritmetik ortalamasını veya yalnızca sözlü sınav yapılması halinde sözlü sınav notunu esas alarak başarılı olanların listesini belirler. Ayrıca, Yarışma Sınavı ilanında belirtilen kadro sayısının en fazla yarısı oranında yedek liste tespit edebilir. Sınav Komisyonu bu şekilde belirlediği nihai listeyi sözlü sınavın bittiği günü takip eden üç iş günü içinde Personel Dairesi Başkanlığına teslim eder.
(2) Sınav duyurusunda atama yapılacağı belirtilen kadro sayısı kadar adayın sınav başarı puanına göre sıralandığı isim listesi, sonuçların teslim tarihinden itibaren üç iş günü içerisinde Bakanlık ilan panosunda ve Bakanlık internet sayfasında ilan edilir. Sınavda başarılı olanların sayısı ilan edilen kadro sayısından daha az ise sadece başarılı olanlar sınavı kazanmış kabul edilir. Yedek listede yer almak, adaylar için daha sonraki sınavlar için kazanılmış hak veya herhangi bir öncelik hakkı teşkil etmez. "
Hala bu yönetmeliğin ilgili hükmü geçerli mi? Konu hakkında sağlıklı bilgisi olan var mı?
-
@paca08 sizce yılbaşından önce açıklanır mı bu arada başka sınavlara mı yönelmek lazım
-
@poirot Daha Gençlik ve Spor Denetçi Yardımcılığı mülakatı yaklaşık 6 ay oldu ve açıklanmadı hocam. Ben bizim girdiğimiz mülakatında 6 aydan önce açıklanmasını beklemiyorum. Ha açıklanabilir mi belki açıklanır ama hemen açıklanacak ümidiyle beklemeden yolumuza bakmakta fayda var diye düşünüyorum.
-
@paca08 ben de sürecin uzayacağını ancak sonuçların açıklanmasının önümüzdeki yıla kalmayacağını düşünüyorum.umarım da kalmaz
-
Duyumu olan var mı?
-
Sonuçlar açıklandı. 80.4 puanla sıralamaya giremedim. Kazanan arkadaşlar kaç puanla sıralamaya girdiklerini yazabilirler mi? "http://www.gsb.gov.tr/Duyuru/145251/genclik-ve-spor-bakanligi-genclik-ve-spor-uzman-yardimciligi-yarisma-sinavi-sonuclari.aspx "