Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
-
@ray-malifalitiko nerde hocam goremedim
-
Duyurularda Yok arkadaşlar ben göremedim atar mısınız buraya
-
e devlet üzerindeki başvuru yaptığımız yerde var hocam ben de ordan baktım şimdi
-
Yazılı sınav sonuç listesi var mı?
-
@genclerbirlikli hocam e-devlet üzerinden başvuru yapmıştık ya... Oraya girdiğimizde 3 seçenek çıkıyor: Başvurular, sonuçlar ve duyurular. Sonuçlara tıklayınca zaten yazılı sonuç çıkıyor. Puanımızın altında sınav giriş belgenizi almak için tıklayın seçeneği var. Yani duyuru henüz bakanlık sitesine düşmemiş. Kısacası, sonuçlara baktığımız yerden açacağız.
-
@ray-malifalitiko teşekkürler hocam
-
Mülakata kalıpta girmeyecek olanlar var mı? O kadar zaman geçti üzerinden.
-
Vay arkadaş kurum sınavı yaklaşık 5.5 ay önce olmuş mülakat daha yeni yapılacak. İnsanda çalışma hevesi falan kalmıyor böyle uzun süreçleri görünce
-
@paca08 ben gelmiyorum
-
Herkesin 18 eylül mü
-
Arkadaşlar acaba 40 kişimi kaldı mülakata yoksa aralık ayı sınavları gibi herkesi mi çağırdılar ?
-
@sonofanatolia Adayların yazılı sınavda başarılı sayılabilmeleri için yüz tam puan üzerinden en az yetmiş puan almaları gerekmektedir. Yazılı sınavdan en az yetmiş puan alan adaylardan, grup kontenjanları dikkate alınarak kendi aralarında oluşturulacak puan sıralamasına göre her bir grup için atama yapılacak kadro sayısının dört katı kadar aday sözlü sınava girmeye hak kazanacaktır.
-
@genclerbirlikli eyvallah hocam
-
Arkadaşlar merhaba, bizim psikolog arkadaşlarimiz ile grubumuz vardi. Sonra sosyoloji bolumunden arkadaslar da geldi. Eger isterseniz diger branslardan olanlariniz da grubumuza gelebilir. Amac yardimlasmak ve sureci kolayca atlatmak. Link icin mesaj atmaniz yeterli.
-
Keşke gelmeyeceklerin yerine yedek liste oluştursalardı. Bir soru ile kaçırmıştım.
-
@psychologist hocam merhaba alanım sosyoloji link atabilir misiniz
-
@sosyologgül89 mesaj ile yolladim hocam
-
@psychologist hocam alanın iibf bana da gönderir misiniz
-
@zalımhayat yollandi hocam
-
@psychologist hocam bana da yollayabilirmisiniz?