Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplululuklar Uzman Yardımcılığı
-
YDS ingilizceden 90 95 üzeri alan kaç kişi var sanki de ingilizce ilan açmıyor ya.
İyice saçmaladılar kriterlerde -
saçmalamakta dısislerini bile geçtiler.danca nın yurtdısı türklerle ne ilgisi var.
40 kisiyi bile dolduramazlar. -
İngilizce bile istememişler. Gerçekten memleket evlatlarını trollüyorlar. Başka bir şey diyemiyorum.
-
Hali hazırda bu dillerden birini bilip bu kurumda çalışan 2 tane sözleşmeli personeli Kpss ile uğraştırmadan kadrolu almak için açılmış bir ilan. Adamına göre ilan işte.
-
@ertugs hocam belki doğrudur da Arapça A düzey ilanı vardı ben de öğrenmek istediğim dil ama vakit olmadı burada evimin dibinde yabancıdan dil kursu olmasına rağmen o yüzden dedim bence güzel meziyet bence bu şekilde olmayabilir varsa da helal olsun artık. O ilanda görüldü ki başvuru yok, yanlış mı hatırlıyorum?
-
@impressiveunit 1- ...vardı benim de 2- bence İngilizce istememesi garip değil ama tamamen gördüğüm istisnalarla (iş hayatında konuştuğum İK) geneli düşünüyorum.
-
@impressiveunit Onunla ilgili bilgim yok hocam.
Bu benim yukarıda dediğim içeriden alınan bir bilgi değil. Ben başka bir kurumda çalışıyorum ve böyle uygulamalar olduğunu duydum. Bu ilanın görüntüsü de bunu gösteriyor. Şartları karşılayan başvursun tabii ben kimseye umutlanmayın diyemem burada.