BU AKŞAM TWITTER DA ETKİNLİK VAR KATILALIM LÜTFEN !!!!
-
Tag budur
-
Arkadaşlar takipleşelim
feridunbaglac ve halilcankaya hesaplarını takip edin. Geri dönüş gelir. Biz birlikte güçlüyüz
-
@ltfye ama bekleyin yazmışlar bu değil demişler
-
@yasemen valla az önce de bu dediler ortalık alev alev herkes bunu paylaşıo MhuyDuyGuy ilanıGelsin
-
Şuan herkes bu tag paylaşıo MhuyDuyGuy ilanıGelsin hadi gençler devam pes etmeyin
-
Kimse yok mu yine mi dağıldık birlik olma vakti lütfen pes etmeyin
-
Böyle bi şey Yok ya bizim bütün yollarımız taşlı şuraya bak dağıldık bile
-
Desteğe devam
-
Hadi lütfen dağılmayın doluşun pes etmeyin bu gece çalışmayın yarın çalışın kadro gelmedikten sonra herşeyi bil neye yarar durmadan twet atıyorum herkes atiyo siz de katılın nolur
-
Tagdayız MhuyDuyGuy ilanıGelsin
-
Arkadaşlar öncelikle yillardir kullamadigim twitter adresimin mailini zar zor hatirlayip yeni sifre alip twit attim. Fakat buyuk etkinlik icin tag "dhuy muy guy gelsin" acikcasi beni ilgilendirmeyen bir tagdi(cok dusuk ihtimal guy sansim var sadece). Tum iibf mezunlari iktisat isletme maliyeci degil tamam en cok atama yapilan kadrolar p48le aliyor ondan guy vs icin ders calisan sayisi cok bu bilinen birsey ama taglarin tum iibfyi kapsamasi gerektigini dusunuyorum. bu sebepten de birlik olamiyoruz biraz da (mesela 80+ puanimla il goc sinavina gidemeyecegim guydan bana ne diyebilir twit atmayabilirdim evet bencilce ama sadece belli kesim icin kadro istegi de oyle degil mi? tekrarlayim twit attim)gecen biri maliyeye sadece maliye mezunu alinsin vs yazmis keske daha kapsayici olabilsek mesela 14 kisilik il goc icin ses ciksa, sgk da çekoculara yapilan icin birlik olsak, 3-4 eksik ders aldik diye bize hakimlikte kota varken iktisat siyaset bilimi vb gormemis hukukculara kaymakamlikta kota olmamasina ses cikartsak yani demek istedigim tum iibflileri kapsayacak sekilde davransak belki 3-5 daha fazla twit atmis oluruz biliyorum yine yogun katilimi saglayamayiz da
-
Bu arada yanlis anlasilmak istemem 2 3 twit atip lutfetti diye. demek istedigim tum iibf birlesmeli herkes birbirinin cikarini savunmali sanmiyorum ki sayisi atiyorum en yogun olan ilkokul ogretmenleri # ilkokulogretmenlerine 10 bin kadro diye tag acsin # ogretmenlere diye aciyorlar evet bizde iibf geneli icin cok etkinlik yaptik da yilin son buyuk etkinligi denilince farkli bir tag bekledim
-
@y-oguz90 Facebook ta KPSS a grubunun yöneticilerinin yaptığı sponsorlu bir etkinlik bu anladığım kadarıyla onlar seçmiş tag ı istersen bunu kopyala oraya yorum olarak yaz belki genel bir tag seçerler demek istediğini anladım..
Dün trendlere giremediğimiz için (spam yemiş) bugün yine olcak etkinlik ama bu sefer tag ı direk trendlerde gördüğümüzde yazmaya başlayacağız diğer türlü spam oluyormuş -
Ben tag gelicek gelmeyecek diye bekleyerek tt,ye girilmedi diye dusunuyorum. Belli bir saatte bir hesaptan ilk twit atilmali, tagda icinde yer almali. Herkes ilk twiti rt,leyerek baslamali. Bu tv programlari icin vs yapilan tt,lerden hep oyle gordum ben. Ornegin takipcisi 50 kisinin altinda olani spam sayabiliyormus, herkes takipleslemi (ozellikle yeni hesap acanlar). Ilk basladigi anda yuklu bi twit atilmazsa tt,ye girilmiyor. Dun tagda din ogretmenleri filan vardi, katilimlari dusuktu ama saniyorum parali tag aliyor onlar. Bizde katilim dun gece yuksekti ama ozellikle ilk 1 saatte tag ne olacak diye beklemekten tt olunmadi. Yani organizasyonu yapanlar biraz beceremedi diye dusunuyorum. Tabi bide gundem icin saat 20 sulari haberlerden-dizilerden vs yogun oldugundan tt icin ya gece 22.30 ya da aksam 18.00 filan secilmeli. Kaldiki bence baslama saati 18 olmali ve gece boyuda gundemden dusse de herkes twit atmali.
Ilk twiti ve tagi aticak hesapta belli olursa bu ttler duzenli yapilir herkes katilir. Ama boyle tag neydi tag daha gelmedi diye olursa bu is olmaz. TTlerde ilk bi saat yogun bi sekilde bastirdik bastirdik, yoksa gundem olmak cok zor. Tabi bide tagi yanlis seciyorlar bence, icinde hataya sebebiyet vericek harfler cok tercih edilmemeli. Ornegin ı kullanıldı ama kisiler i yazdi. O spam oluyor. Diger yandan arkadasn dedigi gibi sadece bi kesimi degil herkesi icine alan taglar da secilmeli. Insallah bu isleri becerebiliriz ama organize eden cok onemli. Bizde istek ver heycan var arzu var ama organize eden yok. Sorun bu bence -
@kismetnasip dünki sorun bence de tag sorunuydu, daha önce tt olduğumuz etkinliklerde ancak bu kadar hesap vardı hatta bazen yoktu.
-
Arkadaşlar bu akşam da etkinlik var #2018dekpssagrubunakadro
-
@ltfye başladı mi
-
Evet herkes twet atıp duruo
-
Harika etkinlik oldu 2 tag ile gündeme girdik ve birinci sıraya yerleştik. Her hafta bir akşam etkinlik yapılması planlanıyor arkadaşlar. Katılımınızı bekliyoruz.
-
Aynen katılım yüksekti sürekli bu tarz etkinlikler yaparsak görmezden gelinmemiz imkansız destek olan herkese teşekkürler