Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü İlanı
-
60 kişi çağırılacak. 88 ve yukarı diyorsunuz yine yani 🤨 85in altını görebileceğimiz ilanlar ne Zaman gelir ki?
-
@oruçreis adalet uzmanı bir daha alırlar mı bilmiyorum açıkçası, adalet bakanlığı kurumda pek bir iş bulamadı, aldığı personelden insan kaynağını yönetip faydalanamadı. İnşallah alır ve aldığı gençlerden güzel şekilde faydalanır.
-
11 Temmuz 2008 p 73-4 kişi kapanış 86.63
6 Kasım 2012 p73-13 Kişi kapanış 89.81
23 Ocak 2014 p73-9 kişi kapanış 85-86 netleştirilemedi
-
"Görev merkezleri ve turne süreleri
Kontrolörlerin görev merkezi Ankara'dır.
Kadro ve iş durumunun verdiği imkanlar ölçüsünde, kontrolörlerin gezi süreleri, kontrolörlükte geçen fiili hizmetleri itibariyle en çok;
*Beş yıla kadar olanlarda (beş yıl dahil) 6 ay,
*6-10 yıl olanlarda 5 ay,
*11-15 yıl olanlarda 4 ay,
*15 yıldan daha fazla olanlarda 3 ay,
olur.
Bu konuda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar -
Özlük hakları konusunda bilgisi olan var mi
-
@wilfried herkesin maaşı birbirine eşitlendiği için kontrolör maaşları da 4.200 tl düzeyinde. 2018 ocak kontrolör maaşı memura yapılan zamla birlikte 200 küsür lira artar zannımca.
-
@drago bu turneler cok uzunmuş
-
Turne sürecinde günlük harcırah 40 küsür lira haftasonu için verilmiyor dediler bu da 900 liraya yakın bir para yapıyor. Otel için verilen ücret üst sınırı 150 tl seviyesinde bazı illerde beş yıldızlı bazı illerde 4 yıldızlı otelde kalabiliyormuşuz.
-
@shady1 ben evlilik ve çocuk için düşüyorum. Yılın 6 ayı dışarıda olan birisi ne kadar sağlıklı sürdürebilir ki bunları
-
@drago Ikisi bir olmaz ya eş ya aş
-
@drago kadın için zor olabilir ama ben bebeğiyle tek başına (ayrılmışlar mı neydi erkek arkadaşıyla) dünya turu yapan gördüm. Limit sizin istediğiniz alanda çalışma. Erkek açısından inşaat mühendisi tanıdıkları (aileden) olarak hiç bir dert olmaz hocam. Eşe iş bazen biraz fazla düşer ama işte alanda yükselme falan varsa, özele geçiş vb. kapatır mı bakmak hatta konuşmak lazım.
-
@shady1 90+ puanı olan için ikisini birden yürütebileceği bir iş seçmek çok da zor değil aslında
-
@impressiveunit zor olacağı aşikar ama eşin anlayışı da önemli olacak bunun sürdürülebilirliği konusunda anlaşılan başvuru tarihine kadar netleştiremeyeceğim başvuru konusunuhakkımızda hayırlısı artık
-
@drago baska işler olur da bu iş olmaz
-
Yok mu reis detaylı bir meslek tanıtımı ona göre başvurmaya karar verelim aslında gelmesi de sanki zor ama yine en azından denenebilir duruma göre @paretowilfredo
-
Turne işi de baya uzun ama evlenmeyi pek düşünmeyen için on numara gezer durursun
-
@shady1 ben de öyle düşünüyorum, o yüzden katılacak arkadaşlara başarılar
-
Adalet bakanlığında hakim savcılar hariç diğer memurlar üvey evlat muamelesi görüyor.
-
Valla açık söyleyeyim, kadınlar için bu turne gerektiren işleri çok sıkıntılı görüyorum. Çocuğu olsa minimum 3 ay yanında değilsin, bir erkeğe üç ay evi bıraktığında evin ne hala geleceği de malumunuz. Yani bazı konularda da ısrarı anlamsız buluyorum. Gerçekten benim şahsi fikrim eşimin turne olan bir işte çalışmaması yönündeydi.
-
@hgrotius icislerinde kaymakam neyse adalette hakimler savcilar o