Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Ben 8 kişi saydım sanki ama emin değilim
-
Sabah gelmeyen varmıydı
-
İmzalayanlara baktım ben sadece 1 kişi gelmedi
-
@samet06 1 kişi gelmedi 2. Sıradaki kişi gelmedi sabahleyin, ilk sırada girenin 3 dk sürdü açıktan işletme okudu diye..
-
@mehmetoksak ve daha önce makine mühendisliğinden katıldı diye
-
@mehmetoksak o nasıl olmuş daha önceden mühendislikten girmiş derken önceki yıllarda mı
-
Yok hocam ptesi girmişti galiba, asıl alanı makine mühendisliği hem mühendislikten hem işletmeden mülakata yerleşmiş
-
Ben de açıktan mezunum ama benimki 15 dk falan sürdü sanırım. Ah Kyoto, ah Paris, yaktınız beni !! Yds puanının olması sizce bir işe yarar mı?
-
Var tabi ki bana sordular yok dedim not aldı, geliştirseydin kursa gidip dediler 6-7 dk sürdü benim, benden fazla şansın en azından
-
@mehmetoksak :):):) heyetin adayları bi dövmediği kalmış
-
@accosator benim cidden baya kötü geçti hocam ama belli olmuyor genede bakalım, sizde mi işletmeden basvurdunuz
-
Bu hafta açıklanır mı ? Aramaya başlayalım mı
-
Arkadaşlar GSB UZMANLIKTA sınava girmeyecek olan varsa feragat edebilir mi görünüşe göre çok ufak küsüratlarla sınava giremiyorum Lütfen biraz duyarlı olalım Şimdiden teşekkürler️
-
Bence daha açıklanmaz. Avukatlık mülakatları dün bitti. Belki hepsini haftaya açıklarlar. (diyorum ama sürekli kontrol de ediyorum )
-
Bu cuma arayacağım ne zaman açıklanacak diye. Eğer olumlu olursa girmeyeceğim sınavlar ve mülakat var. Ona göre hareket edeceğim. Bu arada avukatların bizim mülakatlarla alakası yoktuki onun ilanı bile ayrıydı diye hatırlıyorum. Bizimkisi uzman yardımcılığı ilanı bizim mülakatlar geçen hafta cuma bitti. Bitince de zaten siteden kaldırdılar listeleri.
-
zor sınav güzel kurum. Hak edenin kazanması dileğiyle, zorlamaları normal ama ben biraz siyasal mezunlarının avantajlı olduğunu düşünüyorum. Eski kadrolarda genellikle siyasal ağırlıklı bir kurum.
-
@antimülakat Hocam bölümleri ayırıp öyle mülakat yaptılar. Örnek vermek gerekirse işletmeden 4 kişi alacaklar 14 işletme mezunu mülakata girdi.
-
@paca08 aynen hocam girenlerin yarısı civarı zaten siyasallı
-
Mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağı hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?
-
@proofstriker Bir ya da iki haftaya açıklanır denmişti. Bu hafta açıklanmadığına göre haftaya açıklanmasını bekliyorum.