Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@samet06 hocam artık olumlu olumsuz ne olursa olsun açıklasınlar. Bizde önümüze bakalım yani
-
Samet Hocam ve benim dışında kaç kişi kurumu aradı? Merak ettiğimden sordum.
-
hergün arıyorum ben. ancak 2 gün önce konuşabildidm ve üzgün olduklarını ama ellerinden gelen bişey olmadığını söylediler.
-
Ben açıkçası hiç aramadım. Aramamız bir işe yarayacak olsa tabii ki arayalım ama sizlere söylediklerini okuyunca gerek yok diye düşündüm. Arasam farklı bir şey de söylemezler zaten. Telefona cevap veren memurlar da zor durumda kalıyor gerçekten, ellerinden bir şey gelmediği halde cevap vermeye uğraşıyorlar.
-
@atomkarinca Hocam senin aramamana şaşırdım açıkçası çünkü burada o kadar yazıyorsun ve serzenişte bulunuyorsun ama icraatta yoksun. Bundan sonra bende aramayacağım. Gerek yokmuş.
-
Hocam zaten forumda çok konuşmuyoruz, ortamı germeye gerek yok. Aramalar çok işe yaramıyor kanısındayım ben de
-
SGK denetmen yardımcılığı için hergün kurumu en az 100-150 kişi aramıştır ama 6 ayı geçkin süre bekledik. Bu meslek için 3-5 kişinin araması telefonda konuştuğumuz kişiyle aramızda kalıyordur. Yetkili merciye ulaşabileceğimizi düşünmüyorum
-
bu haftada yalan oldu
-
@paca08 kızma hemen Arayarak baskı oluşturabilecek olsak tabii ki arardım ama baksana 3 ay bekleten kurum bizim aramamızla harekete geçmez ki...
-
Bugün arayan soran oldu mu?
-
Bir arkadaş önceki mülakat 4 aya açıklandı demişti. Herhalde buda 4-5 aya açıklanmış olacak.
-
Ben yine aradım yine aynı cevap: sitemizi takip edin:(
-
İnşallah seçim sonrasına kalmaz. Kalırsa en az 1 ay daha bekleyeceğiz demektir. Meğer ne kadar kritik bir pozisyona başvurmuşuz, aylar sürdü baksanıza!
-
Açıklanmış arkadaşlar
-
Sonuç ne oldu peki yine elendim.
-
Ben de elendim
-
@atomkarinca Geçmiş olsun hocam. Yapacak bir şey yok. Mülakatımda iyi geçmişti şaşırdım açıkçası.
-
@paca08 geçmiş olsun
-
@aliveli Hocam demekki böyle olmuyor. Kimse kusura bakmasın artık kendi hakkımı aramak zorundayım. Referanssa referans torpilse torpil. Bizde biliriz bulmasını. Hakkımın çalınmasından bıktım. Şuraya sıralamalarımı yazsam kazananlar utanır.
-
bende elendim..