Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Başlığı diri tutalım ne dersiniz bugün açıklanır mı ? Bugün o gün mü
-
Bu cuma veya haftaya cuma gibi geliyor.
-
Yıllar önce girdiğim bir uzm.yard. mülakatı hemen ertesi gün açıklanmıştı. Üstelik cumartesi günüydü açıklandığı gün. ..Acaba şuan kazananlar belli mi, yoksa kişiler hakkında ayrıca bir araştırma mı yapıyorlar, merak ediyorum. Artık açıklansa da şu belirsizlikten kurtulsak..
-
@atomkarinca sahi mi, eğer mahsuru yoksa hangi kurumdu sorabilir miyim, ohalden ötürü artık hiçbir kurum alelacele bir sonuç açıklama yoluna gitmez maalesef, bu dönem benim girdiklerimden en erken açıklanan rekabet olmuştu . Onun dışında erken açıklanan hiç olmadı.
-
Taa 2011 yılı başındaydı o mülakat. Ohal falan yoktu yani. Avrupa Birliği Bak.lığının mülakatıydı. Hatta ozaman bakanlık bile değildi orası, Avrupa Birliği Genel Sekreterliği'ydi adı. Şuan herşey çok farklı tabi. İnsan niye açıklanmadı diye merak ediyor işte..
-
@atomkarinca :):):)
-
Önce soruşturma olmayacak mı ?
-
Arkadaşlar arayıpta bilgi alan oldu mu? Yarın hepimiz arayıp baskı oluştursak süreci hızlandırabilir miyiz yada kesin bilgi alabilir miyiz?
-
Endüstri Mühendisliğinde Öğleden Sonra Mülakatlara Katılmayan Aday Oldu mu ?
-
Gençler bakanlığı arayan oldu mu?
-
@samet06, içinde söyledi: Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Sınavı
Gençler bakanlığı arayan oldu mu?
Ben 2 3 gün önce bir defa aradım. İnternet sitesinden takip edin dendi klasik cevap yani. Birde siz deneyin hocam
-
@paca08 ben arıcam da hastayım sesimi o kadar kötü ki ben bile anlamıyorum ne dediğimi düzelirsem yarın arıcam inşallah
-
En azından önce soruşturma mı yoksa sonuçlardan sonra mı soruşturma yapılacak bilsek
-
Siteden takip edin demişler, takip ederken bir hal olduk zaten Herhalde önce soruşturma yapacaklar, yoksa açıklanırdı bence. Biraz daha bekleyeceğiz gibi görünüyor.
-
Bugün açıklanabilir. Haftanın son günü ve mülakatlar biteli 2 hafta olması nedeniyle bugün açıklanacak diye düşünüyorum.
-
Ben aradım hocam. Siteyi takip edin dedi. Listeler onaylanmamış hala. Bugün de olabilir 1 ay sonra da olabilir dedi. Ayrıca güvenlik soruşturmaları daha sonra yapılacakmış
-
@samet06, içinde söyledi: Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Sınavı
Ben aradım hocam. Siteyi takip edin dedi. Listeler onaylanmamış hala. Bugün de olabilir 1 ay sonra da olabilir dedi. Ayrıca güvenlik soruşturmaları daha sonra yapılacakmış
Yani anladığım kadarıyla listeler hazır imzayı bekliyor.
-
@paca08 aynen bende öyle anladım
-
Bugünde olmadı
-
Bir haftayı daha geride bıraktık. Geçen hafta imza bekliyoruz demişlerdi aradığım zaman. Hafta içi arayan bilgi alan oldu mu?