Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Nerden bakıyosunuz arkadaslar link paylaşır mısıniz
-
Kazananlara başarılar dilerim, bir gün sıra bize de gelir inşallah
-
Uliden öykü yılmaz adlı kişi profesyonel mülakat kazanan birisi maaşallah. arkadaş tika'yı kazandı, tbmm mülakatına girdi, üstüne bir de burayı kazanmış. hayatındaki misyon bütün kurum mülakatlarını kazanıp gitmemek üzerine kurulu sanırım. neyse hayırlısı olsun bakalım.
-
haklısınız böyle kuvvetli referanslılar kurum seçiyor. Ama en suçlu olanlar kurumlar bu konuda. 5 ayda bir sınavı açıklarsalar mecburen o arada herkes her mülakata girer. Buna çözüm bulunmadıkça hep aynı isimler kazanacaktır.
-
Kaybeden arkadaşlar, Allah yardimciniz olsun. Aslinda siz degilsiniz kaybeden. Bir cok kez yazıliları kazanarak kendinizi ispatladiniz ama düzen bozuk malesef.
-
@musgrave_ kazanıp gitmeyen olur mu acaba
-
@yaka33 tika'yı kazanmış birisinin ne meclisi ne de burayı isteyeceğini sanmıyorum.
-
@musgrave_ oraları kazanan arkadaş hangi bölümden acaba biliyor musunuz?
-
@musgrave_ Tika eskisi gibi bağımsız değil, dış işlerine bağlanacak.Tahminlerime göre aktiflik durumu azalacaktır. Tika'yı kazanan birisi bence meclisi de isteyebilir.
-
Hocam o arkadaşın kpssde kendi puan türü 100 dü sanırım + ydsden yüksek bir puanı da mevcutsa ki öyle görünüyor gayet doğal kurumlar tarafından istenmesi. @musgrave_
-
sağol @paca08, hepimize geçmiş olsun.. Kısmet değilmiş. Hakkımız yendiyse de öbür tarafta hesaplaşacağız artık. Kazananların seviyesini, hak edip etmediklerini bilemeyiz elbet. Ama ben herkesin aynı sorularla sınandığını düşünmüyorum. Paris Antlaşmasında Türkiye hangi kategorideydi, CFCU'nun yaptığı enerji projesinin şartnamesinde bilmem ne vardı (Ben daha önce orda çalışıyordum, ben ayrıldıktan sonra yapılan projenin detayını sordular bana) gibi soruların mülakata giren kimse tarafından cevaplanabileceğini sanmıyorum. B seviye yabancı dilim de hazır üstelik. İşletme bilgisi konusunda iddialı değilim, açık öğretimde 2.üniversite olarak okudum. Ama o alanda bana sordukları soruların cevaplarını sonraki araştırmalarımda bile bulamadım, benim eksiğim de olabilir tabii ama büyük ihtimal o sorularda da hata vardı. Bunları bahane olarak algılamayın lütfen, gerçekleri yazdım. Allah hakkımızda ne hayırlısıysa onu nasip etsin.
-
@atomkarinca Tekrardan geçmiş olsun hocam B seviye İngilizce'ye rağmen almamaları ayrı bir olay tabi. Onlara B seviye ingilizce ve kapasite lazım değil hocam önemli olan kimin referansıyla gittiğin onlara o lazım. Liyakat değil torpil lazım torpil
-
@musgrave_ normalde böyle platformlarda laf dalaşına giren biri değilimdir ama yazdıklarından onra sana bu cevabı vermem farz oldu: Öykü YILMAZ çok sevdiğim yakinen tanıdığım bir arkadaşımdır, başarılı ve zeki biridir. Kazandığı yerleri (TİKA, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve son olarak da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı) düşünüldüğü gibi referansa değil mülakatlarda gösterdiği yüksek performansa ve alanında Türkiye birincisi olmasına borçludur. Başlığa yazılan diğer cevaplardan birinde kurumların mülakat sonuçlarını geç açıklamasından dolayı Öykü gibi iyi puanlara sahip kişilerin puanlarını heba etmemek adına önlerine çıkan bütün sınavlara girmelerinin doğal olduğundan bahsedilmiş. Dürüst ol sen de Türkiye birincisi olsan sen de aynısını yapardın. Ne yapacaktı bir tane sınava başvurup yazılıyı geçip sözlünün açıklanmasını mı bekleyecekti!? Boş konuşmayın, azıcık mantıklı olun düşüncelerinizi kusarken! Şimdi kalkıp "Kardeşim sen kimsin? Öykü'nün avukatı mısın?" diyen çıkabilir ancak umarım bu tür yorumlar yazıp kişiyi hedef hâline getirmenin suç teşkil ettiğini bilecek kadar hukuk okumuşluğunuz vardır diye düşünüyorum.
-
@ksfno1 kardeş sen ne anlatıyorsun ya, sevdiğin arkadaşın istediği kurumu kazandıktan sonra diğer mülakatlardan kurumları arayıp ismini çekebilirdi. tr 1.si olması her kuruma girmesini haklı kılmıyor. insanlar yıllarca emek edip bi yere atanmak için mücadele ediyor. bu kişilerin emeğine saygı göstermeliyiz. ki arkasadaşın açıklanan mülakatlarda kazanmış olmasına rağmen hala mülakat kovalıyor görüyoruz listeleri o yüzden hiç geç açıklandığı için puanı yanmasın diye giriyor deme, hiç inandırıcı değil.
-
@ksfno1
Abim de Türkiye Birincisi oldu.sadece 2 yere girdi.ikisini de kazandı.birini seçti ve diğerinden feragat etti..kazanamayan arkadaşlara biraz anlayışlı davranalım.
arkadaş için hayırlı olsun.tebrikler..
-
@musgrave_ Sana mı soracaktı?! Başarılı insanlar kendi seçeneklerini kendileri yaratırlar. Tekrar cevap yazmayacağım
düzenlenmiştir -
@ksfno1 kardeş benim ne hazımsızlığım olacak ne seni tanırım ne arkadaşını. allah yolunu bahtını açık etsin. inşallah hayatı boyunca "bir ilan gelse de o ihtimali değerlendirebilseydik" diye düşünen binlerce insanın yaşadığı durumu yaşamaz hayatında. allah hakka girmekten korusun. hadi selametle.
-
Arkadaşlar Enerji Bakanlığı'na yakın ve hesaplı bir ev bulabileceğim semt hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
-
@proofstriker öveçler olabilir
-
Arkadaşlar bir gelişme vardı işe başlama ile alakalı?