PTT Personel Alımı 2018
-
@antimülakat bu işlemi yapmak için yeterli yetkiniz yok uyarısı veriyor
-
-
@antimülakat pdf sanıyorum hack vs gibi olayları engellemek için kapalı. Ancak google drive veya yandex diske yüklenip link atılabiliyor.
-
-
@yazgan, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
bağlantı metni
ptt facebook sayfasının paylaşımı -
Arkadaşlar merhaba . Hangi ile kaç kişi başvurmuş öğrenme şansımız yok değil mi ?
-
@haticeaydinn muhtemelen yok hocam, böyle bir istatistiğe ancak ptt insan kaynaklarından biri sahiptir.
-
Yanlışlar doğruları götürmediğine göre kaç doğru yapmak gerekir acaba 1. asil olmak için ?
-
Ölçme becerisinde nasıl sorular gelir fikri olan var mı ?
-
Başvurumuz iptal oldu mu olmadı mı nasıl öğreneceğiz? Bir çok kişiye para iadesi yapacaklarmış.
-
sınav tarihiyle ilgili bi duyum alan var mı ya da gazi unv filan konuşan, bu nasıl bi muamma böyle başvuru yaptık para ödedik tarih belli değil.
-
@hoffafd hocam KPSS sonrasına kalacaktır. Öncesinde olacağını hiç sanmıyorum.
-
https://pttws.ptt.gov.tr/info_web/t?x=mu şuraya bilgileri girince aktif başvuru yok diyor. Ben para yatırıp başvuru yapmıştım. Bunu yaşayan var mı?
-
Ptt paraları alıp kaçacak galiba :)))
-
@nfs O size özel bi durum değil başvurular sona erdiği için şuan genel olarak başvuru yapılacak bir durum yok anlamında bence.
-
@nfs bir çeşit sistem hatası diyebiliriz veya sistemi kapatmışlar .
-
Arkadaşlar bu sınav tarihi hala belli değil çok saçma bir şekilde. Bir şey duyan bilen var mı? Bir de ihs der'in hazırladığı pdf hakkında ne düşünüyorsunuz, ona çalışmak mantıklı mı?
-
Hakikaten başvurular biteli epey oldu hala sınav tarihi yok. Sanırım bu kurumda da süreç epey uzun olacak.
-
@ceterisparibus Merhaba. Ben Pdf yi inceledim , ordan çalışmayı düşünmüyorum. Orda olup Kpss kitabında olmayan hiçbir konu yok emin olun. Ben sadece Ptt hakkında soru gelir mi diye endişe ediyordum, Yalçın Beye sordum gişeya gelmez dedi. Yani Kpss nin sağlam kaynakları o Pdf yi sollar geçer diye düşünüyorum
-
Gazisem'i aradım, sınav tarihiyle ilgili hiçbir bilgileri yokmuş (KPSS öncesi ya da sonrası vs.). Görevli kişi, PTT genel müdürlüğü açıklayacak demekle yetindi.