PTT Personel Alımı 2018
-
@burakkcbn ilk defa yapılan bir sınav olacağı için net bir bilgi yok anlaşılan.
-
@hegia-sophia Haklsınız. Bir umut yazmıştım bende hocam
-
Sizce ptt uzmanlık mi guy mu diye bi soru sorsam?
-
@b-ays idari hizmet sözleşmesinin ne olduğunu araştırın hocam,
-
@beetle dostum 657 sayılı kanun 188 sayfa olduğu için okumadım. Ama idare hizmet sözleşmesini okudum. Sanırım işten çıkarılmanın çok kolay olması kısmına vurgu yapıyorsun değil mi? Yoksa benim farketmediğim başka bir avantaj/dezavantaj mı var?
-
@mert88 arkadaslar giris belgesinde fotoğraf var mi ve girerken giriş belgesi ve kimlik disinda başka bisey gerekiyor mu
-
@iktisat-yaman giris belgesinde ne yazik ki fotograf yok,hesap makinesi kalemleriniz silginiz kimlik yeterli
-
@duyguuu37 Teşekkürler
-
Merhaba, PTT sınavını kazanıp işe başlayanlar sonradan kpss puanıyla başka kuruma geçebilir mi ? ( p3 puanı ile)
-
@naiş kurumlar arasi gecisi kast ediyorsaniz ptt de zor cunki 657 ye tabii olarak calismiyorsunuz,zaten su an varlik fonu yonetiminde o yuzden nedir nasildir net bir sey soylemek zor ama sanmiyorum gecis olabilecegini,calisan arkadaslar yazarsa daha ney okur
-
@naiş, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Merhaba, PTT sınavını kazanıp işe başlayanlar sonradan kpss puanıyla başka kuruma geçebilir mi ? ( p3 puanı ile)
İş Hukuku hükümlerine göre çalışılacaksa istifa ederek geçiş mümkün. İhbar tazminatı isteyip istememek ise tamamen PTT'nin inisiyatifinde.
-
@duyguuu37 sağolun
-
@audit iş hukukunu bilmiyorum ama 657 ye tabi olunmayacakmış ''idari hizmet sözleşmeli personel '' diye geçiyor.
-
@hegia-sophia hukuktan veya normal uzman yardımcılığından sınava girecek arkadaşlara bir sorum var. Hukuk fakiri birine, sınav öncesi hangi hukuk dalına göz gezdirmesini tavsiye edersiniz. Yada hangi hukuk dalları Ptt'nin içli dışlı olduğu ve sınavda ağırlıklı olarak soru gelebilecek hukuk dallarıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
-
@mert88 ilan masallah o kadar acik uclu ki herkes ne calisacagini sasirdison gunler artik bildiklerinizi pekistirin bence
-
Bazı adayların sınav giriş yerleri değişmiş, isterseniz tekrar bakın arkadaşlar.
-
@duyguuu37 ne yazık ki kafam karışacak kadar dahi hukuktan ve maliyeden birşey bilmiyorum O yüzden son günlerde de olsa, öğrendiğim kardır
-
@mert88 anlayabileceğinizi düşündüğünüz hafif aşina olduğunuz bir iki derse bakın en azından yorum yapmanızı sağlar.
-
@naiş idari hizmet sözleşmesi belirsiz süreli yapıldığı için endişe edecek bir durum yok kadrolu ile farkınızda yok
-
@aliveli sözleşmeyi yıl sonunda yenilememeleri, iş ile ilişiğinizin kesilmesi için yeterli. En azından ben öyle anlıyorum ihs'yi okuduğumda. Ama devlet memuru olsak iş ile ilişiliğimizin kesilmesi o kadar da kolay değil