PTT Personel Alımı 2018
-
2 soru iptal olmuş 28 in de kesin liste paylaşılır uzadıkça uzuyor
-
@bynkeynes hocam simdi kaldirildi sanirim sonuclar link hata veriyor duyurular da da yok sizler oradan mi ulastiniz
-
açıklandı arkadaşlar ama siteye girilmiyo şimdi.sadece puan yazıyor kazandı kazanmadı şeklinde bir ibare yok. bu itiraz ne zamana kadarmış bi bilsek.
-
@polotrus hocam puaniniz nasil yani kusuratli bir puan mi arkadasimin sonucuna gore standart sapma var sanirim her soru esit puanli degil
-
itiraz 7 gün , cevap kağıdının fotorafı altta verilmiş, itiraz ücreti 30 tl itirazlardan sonra kesin listeyi paylaşacaz denmişti 28 eylüle denk geliyor
-
Ben neden giremiyorum.Gören nasıl gördü?Hata veriyor.
-
@duyguuu37 hocam kaç puan aldınız her soru 1 puan şeklindemıydı bakan arkadaşlar bi bilglendirse?
-
Arkadaşlar sonuçlara hangi linkten ulastiysaniz paylaşabilir misiniz?
-
İpyal olan 2 soru hangisi bakan arkadaşlar bilgi verse puanlar küsüratlı mı? Ya arkadaş başarılı yoksa puan ne alaka ne saçma bili
-
@umutlu-bekleyiş hayir hocam gise icin giren arkadasim var 2 soru iptal her soru da esit puanli degil ben hala nereden girildi duyuru da da yok anlamadim
-
@ladybug aşırı yüklenme oldu ondan sanıyorum .
-
Peki atkadaşınız kaç almış size gelen bilgi ne varsa paylaşır mısınız iptal olan sorular dahil
-
@duyguuu37 aynen küsüratlı
-
2 sorudan biri tahmin tabi multeciler digeri mantik skrusudur bu da taahmin.
-
@evandro hocam arkadasimiz aciklandi yazmis.5 dk olmus kapanmis site.Sadece dogru yanlis sayisi yaziyor diyorlar.Ee ben ne anladim bu isten?Zaten onu biliyorduk.
-
Ve dee arkadaslar 110.000 basvuru var diye soylendi. Ptt nin sayfasi kaldirmayabilir az sabir sonuclari elde edecegiz insaallah. Sonra daa herkes paylasir.
-
@musgrave06 herşeyden para alıyolar ya neyse :))
-
-
@bynkeynes hocam direkt error veriyor nasıl açıldı bi anda kapandı ya
-
@agor bir olayı anlayıp dinlemeden elindeki ufak bir güçle yargılayıp neticelendiren şahsiyetler aynı zamanda bütün bu dünyadan adalet ve anlayış bekliyor, temennimdir eline büyük güç geçmesin hiç bir zaman her kimsen. Elindeki süper güçle engelleyebilirsin şimdi koca yürek.