PTT Personel Alımı 2018
-
Arkkadasim buradaaki herkes uzmannyardimciligina girmeddi ya. Gise ve diger kadrolar icin mulakat yok diyor. Essek degiller ya aciklarlae hangi ilin kacla kapattigini.
-
-
Allah için bi bakın okuyun ya şu linki yazın bi ban mi aptalım bu nasıl bi sonuç nasıl bı sınav nasıl bı açıklanma
-
@umutlu-bekleyiş hocam baştan aşağı rezalet tamamen katılıyorum söylediklerinize. Böyle bi sınav açıklama yöntemi görülmemiştir heralde.
-
@sbf17 ya arkadaşlarım gişe için girdi ne biçim olay yaşıyoruz anlamıyorum düzgün bir şekilde duyuru paylaşır kurum ya twitterdan yazayım sonuç gelmeyeceğini bilsem de
-
Sakın olun arkadaşlar başta sadece doğru ve yanlışlar açıklanmış şayet itirazlardan sonra asıl liste belli olur kim başarılı kim değil hakeza sıralama eğer paylasirlarsa tabi ben baktım uzman yardimciligi için baraj kaçtı?
-
@gölkentli tmm da kardeşim bi bak ne yazılmış liste 20 ekim gibi açıklanır bu nasıl bişey ya aklım almıyor kendime gelemedim
-
@umutlu-bekleyiş ben bi daha bakamadım açıklanan sayfa da mı yazıyor 20 Ekim diye nerden yazmışlar?
-
@gölkentli kink payşatım aç bak kardeşim hemen bu sayfada üstte
-
gişe için mülakat olmayacak değilmi?
-
@umutlu-bekleyiş tamam bakayım 1 hafta itiraz süresi var 10 gün içinde belli olması lazım. 20 ekimi bulursa ya bildiğin torpil dönecek ya da ağırdan alıyorlar genel de kamudan alımlarda azalmaya gidiloyor muhabetinden
-
@gölkentli puanina dair bir sey soylemedin kardes.
-
Pttci fişi çekti gitti galiba?
-
1 hafta itiraz 1 hafta da tekrar değerlendirme olursa en geç Ekim başı kesin liste belli olması lazım. Ama en geç 20 Ekim demişler
-
Twitterdan gördüm bu görseli açıklandığında böyleymiş
-
@gölkentli he kardes he. Sonucunu gormussun he cocuk varmis gibi 20 ekimi gec demisler de agzimi bozacagim ama.degmezsin
-
@mills kimse paylaşmamis ihtiyaç duymadım madem öyle ben yazayım ilk 81 küsür uzman yardimciligi, mülakata kalabilir diye tahmin ediyorum ama belli de olmaz genel nasıl acaba
-
Görenler nasıl gördü anlayamadım. Linkte bir şey açılmıyor.
-
Ptt kendi sinavini yapinca adaletli mi olacak,danistay iptal etti surec adil mi olur gise de mulakat yok tamam cok iyi dedik,bayag guzel bugun bize bizde adalet yok dediler,yazili sinavda mulakat olmayan gise de ne yaparlar diyordum ivir zivir seyler bulmuslar aferim
-
@gölkentli eminim oyledir.