PTT Personel Alımı 2018
-
çok merak ediyorum... bu b..ktan gidişata kim tüy dikecek... bu nedir arkadaş nedir bu gençlerin devletin saçma sapan kurum ve uygulamalarından çektiği? ya bırakın almıyorum deyin ya da insan gibi edin ettiğiniz işi... 7 gün itiraz süresi koymalarından anlamak lazımdı.. 7 gün de bu site kapalı kalırsa itirazlara hiç şaşmam...
-
@refik-soydam hocam el altından kimse anlamadan bir işler yapabilirler mi çok mantıksız bu yaptıkları
-
HTTP Error 503. The service is unavailable.
-
@north-remembers vallah dava acılacak bu olaylara yine kesin.. çünkü kimse sırasını bilmiyor, ki itirazlar sonrasında sıralama değişti mmi bileemeyecek.. sadece bu bilgi eksikliği bile dava konusu olduğunda kesin yürütmesi durdurulur... ptt kusura bakmasın ama yine edemedi.. yine başaramadı... bu kadar beceriksiz üstün beyinli nasıl bir arada aynı kurumda insan kaynaklarında yer buluyor akıl alır değil...
-
Uyuyun arkadaslar kessin liste olmadigi icin sinavi simdi veya sonra ogrenmenin bir mantigi yok. Soz ucar yazi kalir. Burada yazilanlar hep burda olacak. Hepinizin hakkinda.hayirlisi
. Iyi geceler. -
@mills Hocam görmeden uyku haram artık ,10 sigara içtim stresten
-
Arkadaşım girdi sınava o pes etti ben inada bindirdim işi o site açılanana kadar uyumak yok hodri meydan ptt!!!
-
@north-remembers, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Arkadaşım girdi sınava o pes etti ben inada bindirdim işi o site açılanana kadar uyumak yok hodri meydan ptt!!!
SİTE AÇILDI ARKADAŞLAR https://basvuru.ptt.gov.tr/Sonuc/Index
-
sistem açık ama kimilk hatası veriyor nedense
-
@mills bu yazdığını farketmemis şimdi gördüm belli ki gerginsin haklı olarak o yüzden görmezden geliyorum ama lafını ve haddini bil öyle konuş. Bi de A grubu memur adayısın belki de aynı kurumda çalışacağız yakışıyor mu bu çocukça hareketler
-
arkdaşalr seri ve seri noya ne yazıyorz giremedim sisteme
-
açıldı arkadaşlar hayırlı olsun
-
uzman yrd girdim 74 puan mülakata kalır mı sizce?
-
@hoffafd yeni kimlik ise sağdaki bağlantıdan gir hocam
-
@bayke girdim hocam eyvallah
-
Açılmış sistem... 74 doğru var.. En kötü 78 diye hesaplıyordum. Hayırlısı bakalım.
-
Yeni kimlikler için yazıyorum seriye: 0 yazdım. Seri noyu yazdım.
Ardından yeni sayfa geliyor. Şifre gibi olan yere tekrar sadece Seri noyu yazdım o zaman girdi. Biraz karışık oldu ama PTT de ne düzgün ki. -
uzmanlık 75.51 herkes yazsın da bi fikir çıkaralım bari 1 hafta beklemeden
-
Benim 68
-
68.37 puanim uzmanlik