PTT Personel Alımı 2018
-
Kendi sınavı yapacak ve Gazi Üniversitesi ile anlaşılmış. İnşallah İlgöç basvurularındaki gibi sıkıntı yaşamayız basvurusu asamasında. Hadi hayırlısı olsun bakalım.
-
Mülakat olmadan en yüksek puanı alan mi atanacak ben onu anlamadim
-
Bide surec ne kadar surer acba
-
@hgrotius kendi fikrine gore secim oldugu icin alimin buyuk kismini veya tamamini secimden once yaparlar dedi bilginiz olsun
-
Kpss sarti 2016 ile geçerli olursa 2017 p3 puanı olanlara haksızlık olmaz mi?
-
5.000 sayısı her anlamda iyi, hem merkezi atama öncesi olursa daha şık olur. Oradaki puan düşmesini de sağlar. 2.500 Mayıs Ptt alımında şartlar netleştiğinde, belirli illerde çalışmak isteyenler ptt'yi kazanırlar ise, merkezi için başka il tercihi yapmayacaktır. Ben bu ilanı bir çok anlamda faydalı görüyorum.
-
@zenginmemur zaten 2018 kpss ye gireceğiz ama hala ben 2017 puanımı kullanamadım. her yer 2016. bence ikisini de kapsasın farkı atan sınavda atsın
-
@issiz-0 2018 kpss gelmeden bi alım olabilir
-
Alan bilgisi sorulur mu sizce ya
-
@ddguy bence hangi bölümden alım yapacağına bağlı. herkesi kapsarsa alan olmaz. ama iibf vs derse alan olabilir
-
@issiz-0 daha önceki alımlarda sadece iibfye yönelik miydi hiç hatırlamıyorum
-
@ddguy gişe için üniversite mezunu kriteri vardı bölüm şartı yoktu
-
@issiz-0 onun içinde bölüm şartı vardı kardeşim büyük ihtimal yine olur
-
https:// ilan. memurlar. net /common/job/advert/documents/39544/ek2.pdf
en sonki alımda bu bölümler başvuru yapabilmiş
-
@issiz-0 Umarım yine böyle olur.
-
@eomer umarım bu bölümler olur ve 2016-2017 kpss geçerli olur
-
Lojistik aktüerya falan varmis alan nasil soracaklar ki o zaman
-
@ddguy o zaman alan olmaz demekki
-
Bu sınavı gazi üni hazırlarsa alan sorucam muhakkak. Ptt gk gy ile yapmaz sınavı halk bankasının sınavları gibi alan sorularıyla kasacak. Elemeli bi şekilde.
-
Ilan için ne kadar beklicez çok merak ediyorum