PTT Personel Alımı 2018
-
@ymerecak Listeler,puanlar ve boş kalan kadrolar kesinlikle açıklanmali.Bunlar açıklanmadiğı takdirde kesinlikle artik sikayet etmeli her birey.Bu kurum dünya kadar para kazandi sinav ve sikayet ucretlerinden.Umut satiyorlar resmen.En azindan sonuçlarin kesinlikle şeffaf ve tatmin edici olmasi gerek.Bu kadarini hakediyor bu insanlar.
-
İnşallah yarın tereddütün olmadığı güzel bir sınav sonuç açıklamasıyla karşılaşırız, ben böyle olcağına inanıyorum. Ve ek olarak umarım herkes hakkında hayırlı olan sonuç neyse onunla karşılaşır
-
Cumaya kaldı galiba bizim iş
-
mesai bitimine 1 dk kala sisteme girerler gibi gözüküyor
-
Şaşırmadik hocam
-
Bugune kadar sabredip bekledik inşallah kazanmayı da görürüz
-
@umutlu-bekleyiş Inşallah hocam
-
en geç 19una kadar dediler 19 oldu. sanırım 23.59 da açıklayacaklar. stresten öldük. her dk duyurulara girip bakmaktan günde 5 defa şarj doldurur oldum
-
Arkadaşlar ptt'nin bahsettiği psikometrik test bu sürecin kendisi olabilir mi?
-
-
Arayıp bilgi alan var mı?
-
10 hafta sonra sınav sonucu açıklanacak İNŞALLAH! Ve istemsiz olarak, Elhamdülillah I will smash your boy, demek istiyorum
-
@bayke çok iyidi hocam
-
Açıklamasalar hiç şaşmam yeter ya
-
İnşallah mesai bitiminde açıklanır ama çok ummuyorum. Gece yarısında açıklanır bence.
-
Puanlar belliyken bir sıralama yapmak neden uzun sürüyor anlamak güç
-
Gece yarısı açıklanırsa çok kırılırım erken uyuyorum ben anladın mı PTT ?
-
face den grupta birisi saat 3 e kadar yüklerlermiş aradım sordum diye bişeyler yazmış. doğru mu bilinmez tabi ama...
-
vekil çocugu açıktan sınavsız atanıp işe gitmiyor, binlerce insan da sınavlarda ter döküp yıpranıp işe gitmek için çırpınıp duruyor.
-
Taciz boyutuna ulaşırcasına aradım açmadılar, öğleden sonra mesaisi buçukta mı başlıcak, bir yandan kvkk ye çalışıp bir yandan ptt yi arıcaz sanırım