PTT Personel Alımı 2018
-
Arkadaşlar hepimiz için hayırlısı olsun.İzmir gişe ve büro gorevlisi(pazarlama) için başvurdum puanım 85.71 ve 5. Yedegim.ne önümüzdeki arkadaşların puanlarindan haberimiz var ne de sıranın bize ne zaman gelip gelmeyeceginden.eger bu durum hakkında yapabileceğimiz birşey varsa bilgisi olan lütfen paylaşabilir mi?
-
@ezo, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Ankara pazarlama 20.yedek ne zaman sıra gelir tahmini sizce
Hocam puanınız kaçtı acaba?
-
@buraksyt benden 1 doğru fazla yapmışsın hocam ben 15.yedeğim sen 5 Aynı puanı alan kişileri nasıl sıralamışlar acaba, biraz sıkıntılı olmuş sanki
-
Arkadaşlar benim gibi halen sonucunu göremeyen var mı sistem halen hata veriyor..
-
@mzffrzyrk liste verilse bir nebze durumunuz hakkında biraz da olsa şeffaf görüş olucak fakat liste ve puanlar yer almadığı için sıralamanın neye göre yapıldığı muamma
-
@giffen hatay hocam
-
arkadaşlar facebooktan takip edin orada en azından feragat edecekler var, onu falan yazıyorlar, belki bir şeyler yakalayabilirsiniz
-
@iktisadiyen 84 ile kapatmış galiba 83.67 ile 1. Yedek vardı
-
@ymerecak hocam merhaba ordu düz giseye yerlesenlerin puanini biliyor musunuz? Arkasasiniz ne oldu?
-
@felix-felicis 85 üstü asil mi ki yoksa yedeklerlemi hocam
-
@giffen Evet aynen hocam
-
Liste yok mu arkadaslar?
-
Samsun gişe pazarlama 94,9 puan 1.yedek oldum arkadaşlar kazanan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.
-
@kun aa geçmiş olsun hocam üzücü olmuş, inşallah yerleşirsiniz
-
@felix-felicis 82.65 hocam
-
@issiz-0 Teşekkür ederim ticaret büro olmuştu zaten benim her şeyin hayırlısı olsun herkes için.
-
18 kisinin onumden gitmesi lazim mumkun mu acaba?
-
@tax belli olmaz hocam ama zor gibi gözüküyor iş durumu belli sonuçta ülkedeki
-
@felix-felicis Ankara 85 küsürle ne asil ne yedeğe girmişim
-
@fmy0635 Bi arkadaş Ankara gişe oazarlama için 79 küsr puanlar 148. Yedek diye paylaşmıştı ama.