SGK denetmeni arkdas yokmu bu grupta
-
İş bulmuştum buraya yazmıştım bir hafta dolmadan işime son verildi .benimle ilgili herhangi bir sıkıntı yok .çalışanların çoğu akrabaydi.ben başladıktan beş gün sonra bir kız getirdiler o da tanıdık onu alınca beni çıkardılar .sigorta olmadı .burası hukuk bürosu .içinde avukatın yer aldığı büro .adalet bu mu ??? Her hafta birini getirip başkası çıkarılıyor akraba dışındakiler tabiki .ben adalet bitirmisken oradakiler fotoğrafçılık gibi bölümlerden mezun lise mezunlariydi.icra işlerine UYAP a bakıyorduk .dusunebiliyorisuniz Allah ıslah etsin . Şikayet için sigortasız cslistoroldigm için yardımcı olabilecek arkdas arıyorum
-
@siyasetbilimci şu arkadaş var mesela
️@paretowilfredo
-
-
@siyasetbilimci Dostum 170'i arayarak kimlik bilgilerinin bilinmesini istemezsen de sayet gizleyerek ihbarda bulunabilirsin. Ihbar 1 2 gun icinde ilgili il mudurlugune ordan da denetmenler birimine havale edilir. Denetim gerceklestirilir.
-
Bunu yaptım hocam
-
@siyasetbilimci su asamada baska bir sey yok dostum yapabilecegin. Neticeyi sana verilen takip numarasi ile takip edeceksin. Duruma gore mahkemeye gidebilirsin hizmetinin tespitini istiyorsan.