MORAL SIFIR DİYENLER
-
@Çekonomist BMW reklamıyla gaza geliyorsan ne mutlu sana dostum. Biz daha çok moralimizi sıfırlama noktasında kullanıyoruz onu. Hayata bak birileri bunlara binerken biz yine otobüste biz yine yaya .
-
@Agor dirseklerimizi çürüttüğümüz emeklerimizle birgün bizde otobüsten arabaya bineceğiz kardeşim yeter ki yılmadan hedefe kilitlenelim
-
@Çekonomist kardeşim bende de prima bebek bezi çıktı, kimin son günlerde aklında ne varsa o çıkıyor anlaşılan, oğlan için yaşadığımız bez telaşı buraya yansımış, sanırım seninde bir araba telaşın var. Umarım önce iş, sonrasında sırayla gönlünden ne geçiriyorsak o olur kardeşim. Arabaya da bir parantez açalım, muhtemelen google arada bakıyorsun ondan çıkmıştır.
-
İlan bekliyorum kitaplarım kapalı ne yapacağımı bilmiyorum içinden hiç bişi yapmak gelmiyor günlerimi boş boş geçiriyorum.
-
@Antimülakat Araba telaşına girecek durumumuz yok ama oda olacak inşaallah Allah hepimizin gönlüne göre versin. Bu süreç hepimiz için zor ancak bize ümitvar olmak yakışır.
-
@Çekonomist kesinlikle kardeşim. Elden başkada bir şey gelmiyor, çalışmak ve sadece sabırla beklemek zorundayız. İnşallah burada bir çok arkadaşımızın sınavları kazanıp mesleklerine başlama haberlerini hep birlikte alırız.
-
@Antimülakat İnşaallah kardeşim eminim yakında meyvelerini verecek çok ağaç var forumumuzda. Bu seviyeli ortamda birbirimize umut olabileceğimiz güzel bir iş başardınız Allah emeği geçen herkesten razı olsun.
-
sorun kaybettiğim veya kazanamadığım sınavlar değil. hiç bi zaman olmadı. bir tane hayatım var ve o hayatın içine ediyorum. ve izliyorum resmen elimden bişey gelmiyor yıllarım gözümün önünde çaresizce gidiyor.
-
Arkadaşlar guy için 2016 yılına ait verilmiş kadro var ne yapıp edip yılın başından önce hakkımız olan kadroyu almamz lazm
-
Bende buradayım. +85 ve 3. yılım doldu bir sürü sınava girdim mülakata girdim bir şey olmadı. Sadece şu son 1-2 ayda 3-4 tane sınavı 0,2-0.3 lü küsüratlarla kaçırdım.Ki bu ilan kıtlığında oldukça kötü bir durum. Ohalin devam etmesi ülkedeki siyasi istikrarsızlık vs devam ederken de durum hiç iç açıcı görünmüyor. Çok şükür bir işim var bir şekilde teselli ediyorum kendimi.. İşsiz arkadaşlar için durum çok daha vahim.Allah sonumuzu hayır eylesin emeklerimizin karşılığını versin inşallah...