Ufak tefek cinayetler
-
Dünkü bölümü izleyen yok muydu? Emre ve Kerim bence anlaşmalı. Emre ile Pelin arasında bir şey olmuş. Kerim de insanların elini zor sıkıyor ve elinde bileklik var. Büyük ihtimal bileklerini kesip intihar etti. Oya'nin mahkemeye çıkarıldığı cinayet ise Edip cinayeti değil yeni başka bir cinayet.
-
Ufak tefek deniyordu sanırım dizi de onlarca cinayet var.
-
Katil Arzu çıktı, önceden tahmin eden var mıydı? Acaba motivasyonu neydi?
-
@alageyik08 sonunda netleşti mı? Ohh be bu ara diziler bir şeyleri hepten netleştiriyor. Kadın dizisinde de Sarp çocukları ve eşinin yaşadığı öğrendi
-
@antimülakat Benim o dizide en sevdiğim karakter Arif olduğu için Sarp'ın gelişine hiç sevinmedim. Epeydir de bakamıyorum o diziye.
Aslında ufak tefek cinayetlere de kızıyordum, katilin ortaya çıkması iyi oldu. Ama Arzu olması çok ilginç, bakalım daha neler olacak dizide. -
geçen sene ben de izliyordum bu sene bıraktım. Dizide çok fazla kadın var niyeyse sıkıcı geldi.
-
...........
-
Bu dizi de iyi karakter var mi acaba?
-
...........
-
Bir cihan fatihi dizisini yedi doymadı bu dizi. Neyse ki Kadın dizisi hala ayakta!
-
@tarihcibiri efsane bir dizi takipçisi bulduk. Diziyi kadınlara bakışım değişir diye korktuğum için izlemeyi bıraktım
-
...........
-
...........
-
Çok güzel diziydi.
-
Bitti mi bu dizi? Şu bir cinayet vardı kimin yaptığı ortaya çıktı mı? Kimlerin parmağı varmış olayda?