Ufak tefek cinayetler
-
@cinnamon Süper bir metafor var dizide. Esas cinayetin Aslında 1996 yılında işlendiği çok açık.
-
@baumol Nasıl farkettiniz, ben cinayet işlendiğinden dahi şüpheliyim
-
@burcuburcu Hocam 1996 yılında edip hocayla Oya'ya atılan iftirayı kastettim. Bir kişinin hayatını mahvetmek de en büyük cinayettir.
-
Eşim izlediğinden benimde göz attığım ve Türk dizilerinde pekte alışık olmadığımız bir olay akışı var. Ayrıca görüntü yönetmenini de tebrik etmek gerekir. Başarılı bir dizi ve bu tür bir diziyi hayatta izlemem diyen biri olarak bu diziyi çok sıkta olmasa izliyorum.
-
@paca08 Aslında zengin hayatı anlatan dizi izlememe kararı almıştım ama ufak tefek cinayetler'de Merve karakteri için izliyorum diziyi, şeytanı görüyorum kadında
-
@burcuburcu, içinde söyledi: Ufak tefek cinayetler
@paca08 Aslında zengin hayatı anlatan dizi izlememe kararı almıştım ama ufak tefek cinayetler'de Merve karakteri için izliyorum diziyi, şeytanı görüyorum kadında
Oyuncu performanslarını da beğeniyorum. Bence zenginlerin gerçek hayattaki hallerini çok iyi yansıtıyorlar. Bazen ya bunu da insan dert eder mi demeden geçemiyorum. Dizi iyi hoş gidiyor inşallah bozmadan da devam eder. Merve favori karakterim
-
Kadınlar gerçekten bu kadar entrika çeviriyor mu :’( her izlediğimde bu soru aklıma geliyor.
-
Kadın sayısı arttıkça o ortamda entrika ihtimali artıyor ama tabi bu yaşam standardı kültür vs gibi etkenlerle entrikanın çeşidi değişiyor bence
-
@tokyo insan evlenmeye korkuyor bunları izledikçe.
-
@antimülakat hocam o değil de niye ısrarla "kadın" dan bahsediyosunuz:)
-
@hgrotius yok hocam ya Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah
-
@bombiksmori gizli gizli algı yönetimi benimkisi. Neyse ki çabuk ortaya çıktı. Bu nedenle bu hafta ve sonraki haftalarda izlememe kararı aldım. Filmlere verdim kendimi
-
Oya da tam salak. Bu yaşa kadar iyi yaşamışsın diyorum her hafta kendisine.
-
vee oya'dan büyük itiraf gelir: of çok aptalım!
evet oyacım çok aptalsın. -
Oya’nın aptallıkları yüzünden Arzunun başına gelenler ️
-
Fatih başladı dostlar, asıl cinayet bu dizi de ısrar edenlerde
-
Tv de izlediğim tek dizi..O nasıl bir enrikalar zinciridir yahu pes:DBu kadın milletinden korkulur:)
-
dizi son bölümlerde entrika açısından yavaşlasa da ben hala ümitliyim daha çok fazla entrika çıkacak burdan
-
Merve ne işler çeviriyo yine?
-
@aliveli izleyemiyorum ki