Ufak tefek cinayetler
-
İzleyen var mı forumda, dizi gittikçe karışmaya başladı
-
@burcuburcu izliyorum ve çok hoşuma gidiyo
-
@burcuburcu katil oya diyorum
-
@hü-sbky dünkü bölümden sonra Merve olabilir bence
-
@hü-sbky ilk kez Türkiye'de bu tarz bir dizi izliyorum, acaip hoşuma gidiyor. Senaryo ekibi inşallah bu performansı korur.
-
@kafakafka merve de o potansiyel 17 yaşından beri varmış =D
-
@burcuburcu umutsuz ev kadınları vardı o da çok güzeldi heyecanla izlerdim sonradan tadını kaçırdılar umarım bunu tadında bırakırlar
-
katil serhan:)
-
Mantık hatalarıyla dolu olmasına rağmen severek izliyorum ,bence katil edip
-
@merve1-2 ben hiç fark etmedim, dizi senaryosunda mantık hatası çok mu ?
-
@burcuburcu Kliniğin kapatılması olayı, Dün ki bölümde doktorun Oya’yı araması geliyor benim aklıma. Yıllarca çalışmayan Arzu’nun bir anda finans sektörüne girip şirket kurmaya çalışıp, ev almayı düşünmesi filan. Tecrübesi olmadan bunları nasıl bir anda yapıyor?Sorgu sahneleri bir de. Hadi diyelim sorguda olanlar bildiklerini anlatıyorlar sonra hikaye olağan akışıyla devam ediyor. Ama sorguda olanlar anlattıkları şeyleri nerden biliyor? Bazı anlattıkları şeyler çok ayrıntı oluyor. Oyuncu şeçimleri çok başarılı ve diziyi izlenir kılıyor. Bir de görüntü yönetmeni.
-
@kafakafka Bence her bölümde başkası işaret ediliyormuş gibi geliyor. Mesala Edip ile Serhan’ın havuz başındaki konuşmasında arka fonda camın gösterilmesi. Bu bölüm Merve ve Pelin arasındaki gerilim.
-
@burcuburcu bir arkadas daha bahsetmis oldukca fazla hem de .
-
@merve1-2 Ne gibi hatalar mesela?
Ben de hiç dizi izleyen biri olmamama rağmen bu diziyi 2. bölümden beri takip etmekteyim. Akıl oyunları ve entrikalar diziyi cazip kılıyor. E tabi bir de işin ucunda çözülmeyi bekleyen bir cinayet vakası olunca olay daha da merak uyandıran bir hal alıyor. Az biraz polisiye, bir tutam da lüks yaşam dizinin diğer artılarından.
-
@cinnamon Dün aksam yayınlanan bölümden basit bir örnek vereyim. Mert Fırat hapishaneye girerken kemerini aldılar, sonraki sahnede kemer gorünuyordu. Yine panik atak gecirdigi sırada hapishane doktorunun kadın doğum uzmanı olan Oya'yı araması hic mantıkli değil. Arzunun iki gunde kurdugu sirketten bahsetmiyorum bile. Iste bunlara ragmen dizi kendini soylediğiniz sebeplerden izletiyor. Her dizide mantiksizlik olabilir diyeceksiniz belki ama o kadar buyuk butcelerle is yapip bunlari atlamalari hic hos degil.
-
İnsanı merak ettiriyorsunuz? Bizim hanım, kadın diye full ajitasyon bir dizi var ona bakıyor
-
@antimülakat hocam ben önce kadına bakıyorum sonra netten ufak tefek cinayetlere =D dorukcuma bayılıyorum
-
@merve1-2 kesinlikle katılıyorum.İzlemeye devam ediyorum ama bazen izleyicinin algısıyla alay ediyolar gibi geliyo.Sonuçta Türkiye’de ilk denilecek düzeyde başarılı bir işe imza atıyorsun ama araştırmadan,amaan bundan da nolacak der gibi mantık hataları yapıyorsun.Örneğin Merve’nin evde annesinin üstüne diyolar merve vekaleti emlakçıya veriyor,anne ortada yok hadi onu da geçtim vekaleti veriyor ama imza için yine kendi geliyor.Serhanı pat diye tutukluyorlar koskoca şirket sahibi adam bi avukatı yok piyasada haşiye diy tutuklu yargılanacak diolar içeri ayıplar.Adam suçsuzum diyo daha dava sonuçlanmadan evi sattırıyor falan filan.Diğer bikaçtanesi söylenmiş zaten özellikle o iki yıllık muhasebe mezunu arzunun şirket kuracak konuma gelip,aidat ödemeye hali yokken evi almayı düşünmesi nasıl sinirimi bozuyo yaizliyorum,beğeniyorum da ama bu şekilde devam ederse ben akışı sağlayamayacağını düşünüyorum.Bakalım bekleyelim,görelim
-
Mantık hataları olsa da dizi sürükleyici olduğundan izletiyor.
Maktul Serhan olabilir düşen kişi siyah takım elbiseli gibi -
@antimülakat reklamlarda onu açıp ağlıyoruz biz de