Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
@falanfilan farklı iş tercihi sebebinden dolayı dostum.
-
Bakalım hazine departmanına kimler gelecek.Herkese şimdiden kolay gelsin:)
-
@estilografica hocam o kadar yazıyoruz ya orda çalışıyorsaniz nasıl iş neler yapılır, nasıl karakterli kişiler istenir orda çalışmak için. Biraz bilgi tecrübe lütfen ️
-
Daha önce müfettişlik için mülakata katılan var mı acaba ? Çok zorluyorlar mı ?
-
@falanfilan, içinde söyledi: Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
@estilografica hocam o kadar yazıyoruz ya orda çalışıyorsaniz nasıl iş neler yapılır, nasıl karakterli kişiler istenir orda çalışmak için. Biraz bilgi tecrübe lütfen ️
Hazine için genelde piyasa bilgisi olan, ingilizce bilen ve spk belgeleri olan kişiler alınıyor hatta daha önce aracı kuruluşlarda çalışıp staj yapmak önemli.Ben teftiş mülakatından elenmiştim.Genelde döviz alıp satılı spot ya da vadeli olarak ayrıca tahvil,bono işleri de yapılabilir.
-
arkadaşlar sizi de aradılar mı teftiş kurulundan, sanırım ev mülakatı olacak teftiş için
-
@çılgınmüfettiş Teftişde geçen sene zorlamadılar.Genel ekonominin seyri hakkında soru soruldu.
-
@estilografica orasını eledim şimdi. Hocam istihbarat mali tahlil pazarlama kredi insan kaynakları dışında birimler hakkında bilginiz var mıdır acaba
-
Arkadaşlar uzman yardımcısının yılda 18 kez maaş aldığını biliyoruz.Peki tek maaşı ne kadar net bilen biri var mı?
-
@tkys spk ve dil tazminatı olmadan yaklaşık 2100 tl. Şubat ayındaki tek maaş ile aralık ayındaki tek maaş vergi dilimden dolayı farklı olacağı için bu 2100 tüm yılın ortalaması bi değeridir.
-
@arzuguler hocam aramadılar. Sizi aradılar mı?
-
@josefiyne evet dün akşam arayıp tebrik ettiler ve önümüzde ki 1 ay aynı yerde ikamet edip etmeyeceğimi , adresimle ilgili 1 2 soru sordular. ev mülakatı yapacakları kanısına vardım ama haber vermeden gelmezler insallah diye düşünüyorum
-
@josefiyne ama yanlış bir izlenim uyandırmayayım beni müfettişlik için aradılar uzmanlık için aynı prosedür işler mi bilmiyorum . siz hangisi iççin gireceksiniz mülakata
-
@sgkbıkkını 2100 lira mı? 2100 lira olduğuna emin misiniz? 3200 falan deniliyordu
-
@dellafeu hocam arkadaş ort olarak söylemiş, yeni başlayan uzman yrd spk ve dil tazminatı hariç 2400+650(kira yardımı) civarı alır tek aylarda, yıl sonuna doğru vergiden dolayı bir miktar azalır bu tutar
-
@dellafeu arkadaş tek maaşı sormuştu.
-
Bu arada geçen sene teftiş mülakatından elenen arkadaşların bir bölümü mali tahlil uzman yardımcısı olarak çağırıldı.
-
Arkadaşlar sizce 170 uzman yardımcısından ne kadarı genel müdürlük olur
-
Uzman yardımcılığında mülakata kalanlara da mı ingilizce soruyorlarmis bu doğru mu acaba:/
Bir de mülakatta elenen kazananlari yol giderleri karşılanıyor mu kesin
-
@falanfilan yok hocam eğer %100 ing eğitim yapan bir okuldan mezun değilseniz veya iyi bir dil puaniniz yoksa ing soru gelmez.