Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
@yasaklı bildigim kadariyla gectigimiz senelerde bu yapildizaten. Yani mufettislikten elenene uzmanlik, uzmanliktan elenene servis gorevliligi teklifi.
-
@mervey0 evet ama o alımda servis görevlisi olmamıştı o yüzden bu sene bu olmaz
-
@mervey0 tek olasılık bize 1000 kişi yetmedi o yüzden bu 1000 kişiye ilave olarak müf. uzm lardan elenenlerden atıyorum 300 kişilik alım yapacağız diyebilirler. bu seferde neden ihtiyacın kadar ilana çıkmıyorsun diye sorarlar adama hadi ihtiyacın kadar alıma çıkmadın o zaman neden yeni bi ilan vermiyorsun da elenen müf/uzm lardan alım yapıyorsun denilebilir biraz uç noktalara indim ama olması gereken bu bence... mesela iş bankası bırak daldan dala geçmeyi mülakattan 1 kere elenen adamı bir daha sınava almıyor
-
şu aşağıda çıkan kaymakamlık kursu reklamındaki adamı görmekten bıktım
-
Perşembe açıklanıp pazartesi başlanır denmez heralde. Çalışan insanlar var ,ihbar süresi var. Sanmıyorum pazartesi gelin eğitime denileceğini
-
@yasaklı espri anlayısınıza hayran kaldım gercekten:) mülakatlarda teklif edilen birsey bu zaten,isteğimizi yazmadık yani
-
@yasaklı gecenseneki alimda uzman yard sinavi acildigi halde mufettis yard dan elenenlere teklif sunulduysa bu sene servis gorv icin de ayni teklifin yapilmasi gayet normal. Istenilen sehirde yeterli sayiya ulasilmamis olabilir, istenilen kriterlere uygun adaylarla kadro dolmamis olabilir ve ellerinde gordukleri hali hazirda bulunan , bekleyen biri varken teklif edilmesi gayet makul .
-
@yasaklı uzman yardımcılığı alımı da yapıldı ancak müfettiş yardımcılığı ve iç kontrol yardımcılığı mülakatından elenenler için uzmanlık teklifi yapıldı.
-
arkadaşlar ben şeyi merak ediyorum. genel merkez ve şubeler diye ilana çıkıldı. bu şubelerden kasıt ikametgaha yakın şubeler mi? büyük çaplı, yoğun şubeler mi? ticari şubeler mi? yoksa rastgele boş olan istanbul'daki bir şube mi?
-
uzman yardımcılığından mülakata tonla adam giriyorken müfettişlikten elenen adamı bir başkasının yerine almak nedir arkadaş böyle bir saçmalık mı olur.
-
whatsapp grubu kurmuş muydunuz arkadaşlar aslında tartışmak konuşmak istediğim merak ettiğim bir sürü şey var
-
Yazılı sınav sürecin sadece ilk aşaması, başvurduğunuz işi yapmak için yeterli olup olmadığınızı ölçmek için de mülakatlar yapılır. Müfettiş yardımcılığı için 35 kişi ilana çıkıldı fakat adaylar yeterli değilse 30 kişi alabilir. Müfettiş yardımcılığı için yeterli olmayan ama uzman yardımcılığı mulakatina katılan adaylardan daha uygun olan kişiye uzman yardımcılığı teklif edilebilir. Servis görevlisi için de aynı durum geçerli olabilir bence, örnekleri de mevcuttur.
-
http:// chat. whatsapp. com /JCTy1VzRM5U8qgPHVeV3Og whatsap grubu
-
@yasaklı hocam hatırladım siz bir kere daha yazmıştıniz bu tarz bir eleştiriyi. Yani haklısınız aslında sizin tarafinizdan bakarsam ama burada riske atamayacağım bir teklif gelirse bu yüzden kabul edebilirim. Şu an için çok sıkışık bir durumda değilim ama teklif bile gelmemesi teklif gelme ihtimalinden daha çok üzecek.Ha bırakın kabul edip etmeme kısmı bizim bulunduğumuz şartlara göre belirlensin. Ama lütfen mahkemelik olur demeyin. Bankayı suclayabilirsiniz zira müfettişlikten ickontrolorlukten elenenlere uzmanlik teklif edilecek. Umarım tahsis edilen alım sayısı dışında olur bu teklifler çünkü böylesi daha doğru olur.
-
Merhabalar ben servis sınavına girdim ve arkadaşıma dedim neden elenenlerden kadrolar dolduruluyor dedim. Yeni sınav tahsis edilmesi , sınav için okul açılması, kitapçık basılması okunması yeniden değerlendirilmesi hem zaman kaybı hem de maliyet dedi o yüzden hazır sınava girip iç kontrölor için yetersiz gördüklerini uzman , uzman için yetersiz gördüklerini servise çağırmak daha kolay dedi. O yüzden böyle oluyor dedi .bilgi vermek istedim arkadaşım elenip uzmanlığa çağrılmıştı daha sonra. İyi geceler
-
@bbfacedasz Sınav sonuç belgesinde çalışma ili tercihi istanbul yazıyor. Yani İstanbul'daki şubeler.
-
@ozge7316 Ciddi sormuşlardır hocam.
-
@josefiyne Belki sormayı unutmuşlardır hocam. İstanbul'da oturuyorsanız belki bu yüzden de sormamış olabilirler. Kimine sormuşlar kimine sormamışlar demek ki. Hayırlısı olsun inşallah.
-
@onuktekin hayırlısı zaten bu saattwn sonra hocam. Bekleyelim görelim.
-
Arkadaşlar BT ciler için whatsapp grubu,
https ://chat.whatsapp.com/EIcQRvlKquF4O0aCR8mFlP